mezarlık ziyareti derken, karataşta olta atıyor bulduk kendimizi :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
oh negüzel aile boyu iyi bir gezi. İşte motosikletin en sevdiğim özelliği aklına ilk gelen yere gitmek
teşekkürler paylaşım için...
-
1 Motorla 3 kişi mi gittiniz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
vay gürsel abi yagmura kötü yakalanmışsınız umarım hastalanmamışsındır. Bu arada ramazan bayramınıda kutlarım. Ailenle nice mutlu bayramlara inşallah. iş yerinde görüşmek dilegi ile ,tekerin düz bassın
-
-
Balıklar duruyormu
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Moderatör
Tutmuşsun kaya balıklarını isparileri balık tuttum diye topic açıyosun Hayırlı bayramlar abi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
helal olsun be gürsel bence harika bir gün olmuş eve tıkılmaktan iiyidirbayramında mübarek osun
-
gursus adlı üyeden alıntı
oh negüzel aile boyu iyi bir gezi. İşte motosikletin en sevdiğim özelliği aklına ilk gelen yere gitmek
teşekkürler paylaşım için...
motosikletin ruhu özgürlük, kafanın estiği yöne gitmektir.yağmurda ıslanmak dahi müthiş keyifliydi
cakalaz adlı üyeden alıntı
1 Motorla 3 kişi mi gittiniz
evet çakom açık söyleyim biz ezelden beri üç kişi biniyoruz bir yere gideceksin, hadi biz motora binelim çocuğu dolmuşla göndeririz diyemezsin araba dersen beni bozar, alacağım en son aracım .motorumuz ve biz böyle çok mutluyuz, deyişmeyecekte
bkatlav adlı üyeden alıntı
vay gürsel abi yagmura kötü yakalanmışsınız umarım hastalanmamışsındır. Bu arada ramazan bayramınıda kutlarım. Ailenle nice mutlu bayramlara inşallah. iş yerinde görüşmek dilegi ile ,tekerin düz bassın
yok bayramcığım hastalanmadım dileklerin için teşekkür ederim.bayramın kutlu olsun
yürekçe adlı üyeden alıntı
yine tadında yaşadığın bir gün daha geçirmişsin. ben de tarsustaydım bugün, dağ taş siyaha büründü. sonrasında da yağmur...
bayramın kutlu olsun abi, yengeme selamlar
sağolasın sencerciğim çok keyifli bir gün yaşadık, darısı sana olsun
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Balıklar duruyormu
duruyor zaferciğim, mangaldamı seversin, yağdamı
yürekçe adlı üyeden alıntı
aslında 4 gidiyorlardı, münikler büyüdü 3 kaldılar
ortadirek turizm işte
evet doğru cevap sencer.ancak bir araç alabiliriz, oda tabiki deyişmez A şıkkı: motosiklet
Lucas adlı üyeden alıntı
Tutmuşsun kaya balıklarını isparileri balık tuttum diye topic açıyosun
Hayırlı bayramlar abi
bırak sende sen balıktan anlamıyorsun belli oldu onların 3 ü çupra, 1 i levrek.
regal adlı üyeden alıntı
helal olsun be gürsel bence harika bir gün olmuş eve tıkılmaktan iiyidirbayramında mübarek osun
sağolasın mustafa harika bir gün oldu, yağmuru, balığı, denizi, köyü, günü ailece geçirmek hepsi çok güzeldi .sizlerinde bayramı mübarek olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
abim yapmayın gözünüzü seveyim, çoluk çocuğunuzu düşünmüyor musunuz? bir motora 3 kişi, üstelik dünyalar güzeli çocuğunuzu riske atıyorsunuz. Allah korusun hiç olmaz umarım ama, kaza bu, kimin başına ne zaman gelir bilinmez...
Allah ailenizle hayırlı, mutlu uzun ömürler versin inşallah... iyi bayramlar...
-
Usta yenge ve yeğenime emri vaki yapıp görtürmüyon dimi istemedikleri yere...senin hatırına orada gibiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Usta yenge ve yeğenime emri vaki yapıp görtürmüyon dimi istemedikleri yere...senin hatırına orada gibiler...
motorla gezme dedinmi gelmeyen olmaz, nerde tek gezeceğim günler
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
motorla gezme dedinmi gelmeyen olmaz, nerde tek gezeceğim günler
Ailene selam sevgiler olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
çok güzel...
yanlız fotoğraftaki gibimi motor sürdünüz?
kasktan başka koruma yoktu sanırım... aman abi diyorum...
yanlız yağmurun tadı başkadır
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler