evet 2 çıtıra darp tan gecenin 2 saatini bana karakolda geçirttiği için ninjet ede teşekkürler
GKN MOTORS
arjantınli mesajın var
kadir buluşma için teşekkürler,börekler için aygül sana da teşekkürler ilk etapta açlıgımızı yatıştırdı.muhammet abi tekrar Allah kabul etsin teşekkürler,korkut yengenin ellerine sağlık sarmalar güzeldi.çikilota için aral a teşekkürler.bayram çikolatası ymış.aman unutmadan askon kardeşime sinan yengenin ellerine sağlık tatlılar için çok teşekkürler.aman çağlayı unutmayalım garibim en son yemeği hep o yiyor bi gün yemek kalmicak görecek gününü.katılan tüm arkadaşlara teşekkürler güzel buluşmaydı.devamını bekleriz bu arada herkese hayırlı bayramlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
asıl ben sizlere teşekkür ederim kırmadınız geldiniz.. buluşmalar dostlarla güzelleşir..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
merhaba,
öncelikler bu buluşmayı sağlayan darkeagle a çok teşekkür ediyorum. Bu gruba ile iletişim kurduğuma çok memnunum.
İftardan sonra gittiğimiz kafede nickim soruldu. Aslına bakarsanız ben bile unutmuştum o nicki. Ağva da gürkan abi listeye yazarken maykhammer yazmıştım ki sonradan siteden yeniden şifremi talep ettiğimde nickimin machiavelli olduğunu gördüm. Maykhammer ikiteker.org taki nickimmiş.
Ben sizleri forum ile tanımadım alpher81 nickli Alper Hersekli sayesinde bu gruptan heberim oldu onun heber vermesi ile de etkinliklere katılmaya başladım. Aslına bakarsanız siteye 04/2006 yılında üye olmuşum ama bu yazıya kadar ne bir mesajım ne de başlık açmışlığım var. Bundan sonra birşeyler yazacağım herkese çok teşekkür ediyorum bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
bayramlaşmaya devam ortaköy meydanı gece saat 3
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 AM ----------
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
vay orta köylüler hiç haberımız olmadı be
ya sizleri eve almıyorlar galiba ben 3 ten önce eve girmeliyim yoksa kapılar otomatik olarak kitleniyor
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
çağla resimler güzel çıkmış.
ıslanmadınız mı akşam ben eve gelene kadar iyi yağdı...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
bi adam bu kadarmı çirkin olabilir
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)