ilk gezim şile,ağva,kefkev,izmit ve istanbul
-
Reklamlar
-
4 ay 5 gün sürmüş galiba geziniz
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
-
ahmetusta61 adlı üyeden alıntı
4 ay 5 gün sürmüş galiba geziniz
Evet güzel gezi ama 4-5 sürmesi ilginç
-
makınada tarıh ayarını yapamamıs heralde guzeldı genede saol paylasım için
-
Tebrikler harika olmus
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
arkadaşlar makinanın tarihini ayarlamayı unuttum ondan tarih farkı oluştu.herkese teşekkür.
arkadaşlar çanakkale gezisi için yardımcı olabilirmisiniz. nasıl gidilir nerde kalınır nereler gezilir
[/X]:cat:[I][B]htokac[/B][/I]
-
Öncelikle selam gezin güzel olmuş darısı sonrakilerin başına ikinci mevzuya gelince ben 15 ağstosta çıktım 29 ağustosta geri geldim gezimden giderken üç kişiydik ( bedirhan,nazlıcan ve ben ) neyse cıvımayayım... dönerken yalnızdım giderken malkara ayrımına kadar yol çok iyi tekirdağın içine giremiyorsun mecburi istikamet malkaranın içinden geçiyorsun yol çalışması vardı orası biraz sıkıntılı yani çakıl çok fırlıyor kamyon ve otobüs bayaaa var ondan sonrası şahane yalnız buradan giderken kınalı tekirdağ ayrımını kaçırma edirneye kadar gidersin.. keşana kadar yol güzel korudağına geleceksin oradan iniştede yol çalışması var dikkatli ol aslında bir tehlike yok ama sen yinede tedbiri elden bırakma kamyon falan çok var..aşağıya düzlüğe indinmi yol üzerinde ofroz köyüne mutlaka gir şahane bir köy orada bir çay iç mutlaka oradan sonra istikamet kabatepe gökçeada tabelasını görene kadar devam o tabeladan içeri gir sağ taraf,zaten oradan sonra abide tabelalarını göreceksin kabatepe gökçeada limanına girmeden yol soldan abideye gidiyor sonrası kolay sana bir tavsiye dönerken gelibolunda çıkar çıkmaz sağda şarköy tabelasını göreceksin muhteşem bir yol acayip keyif alacaksın köylerin içinden geçeceksin araba fazla geçmiyor mükemmel bir yol mutlaka oradan git ayrıca o yol 20 km. daha kısa şimdilik aklıma gelenler bunlar sormak istediğin bişey olursa yazarsın ben henüz gezimi raporlamadım raporladığım zaman göreceksin zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler