Hocam geziniz de hazırlamış olduğunuz rapor da gerçekten çok güzel.Kazasız sorunsuz nice geziler yapmanız dileğiyle.
Hocam geziniz de hazırlamış olduğunuz rapor da gerçekten çok güzel.Kazasız sorunsuz nice geziler yapmanız dileğiyle.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
tsk ederım hocam hep beraber
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
abi trabzon uzungöl yaz kış bambaşkadır , doğa harikasıdır. Memleketimi özledim :( görünce duygulandım :( çok güzel resimler çekmişsiniz .
çok güzel bir gezi olmuş tekeriniz düz bassın.
çok iyi yaaa
tebreik ederim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Nefis bir parkur, nefis bir gezi olmuş... Tebrikler...
Tekeriniz düz bassın her daim...
bir regal kullanıcısı olarak hayranlıkla izledim resimleri paylaşım için teşekürler harika bir gezi olmuş darısı bana inşallah
çok güzel bir gezi olmuş tebrikler
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ben resimlere bakarken yoruldum gerçekten helal olsun çoğu kişinin büyük motorlarla çıkmaya cesaret edemediği bir parkuru katetmişsiniz 250 cc lik hangi chopper ı alayım diye sorup duran arkadaşlara güzel bi cevap olmuş ayrıca...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 AM ----------
bu resime bende bittim süpersin
[/QUOTE]
Hocam süper bir gezi olmuş. Domuz resmi ve hikayesi bana Aziz Nesin'in 'İt Kuyruğu' kitabını hatırlattı.. Orda da aynı olaydan bahsediliyordu ama halk domuz bulamadığı için köydeki köpeklerin kuyruklarını kesip , makina yağına bandırıp o şekilde belediyeye teslim ediyormuş Tebrik ederim çok keyifliydi
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Bu kadar fotoğrafı paylaşmak ta yoğun emek ister, emeğinizeve yüreğinize sağlık gerçekten güzel bir rota guzel bir gezi....
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
çok güzel gezi ve yazı tebrik ediyorum, darısı bizlerin başına.
anıtkabir de bizler için artık bir kabirden çok öte anıt niteliği taşıyor büyük kurtarıcı ve devrimci önder Atatürk'ün ebedi istirahatgahında fotoğraf çektirmek bile onur ki arkadaşlarımız o yüzden gülümsemiş olabilirler yoksa kabir önünde bırakın gülümsemeyi normal fotoğraf bile çektirilmez. arkadaşlarımız simgesel anlamına atıfda bulunmuşlar. hele hele Türk bayraklı motorlarla ülkenin kuzey şeridini dolaşıp son durak olarak Anıtkabir'i seçtikten sonra...
çok güzel gezi ve yazı tebrik ediyorum. darısı bızede gormek
kara murat benim FUAT KOŞAK
çok tsk ederim arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü inşallah herkesin hayalindeki gezisini gerçekleştirmesi dileği ilee ayrıca nexagon arkadaşımızada çok tsk ediyorum yapmış olduğu vermiş olduğu cevaptan ötürü bizi bizden iyi korumuş cok tsk ler....
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)