Datça'ya Yolculuk 1000 Km'lik Yol...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vow bende bir tabak rica edebilir miyim
ben de bu anahtar neden zor giriyor diyordum. yağmurdan demek
eline sağlık, güzel paylaşım
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
hocam herşey güzelde siz datçaya gittiniz mi yoksa gitmediniz mi?
-
yollardogam adlı üyeden alıntı
hocam herşey güzelde siz datçaya gittiniz mi yoksa gitmediniz mi?
Kısmet ise yarın sabah saat 08:00 da Antalya'dan çıkış.. Ancak gezi başlığını açmış bulundum ama gezi yazımı ve resimlerinide buradan ekleyeceğim..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
datça marmaris arasında kaç adet viraj vardı
-
keyifli yolculuklar, diğer gezinizin yazısı hala aklımda, yine aynı şekilde bir çalışma bekliyorum
keyfiniz daim olsun.
-
bende bir gün böle temizlemiş mis gibi yapöıştım ama ertesi gün yaptığım gezi sonucu stablize yollar sagolsun benim ve motorumun her yeri çamur olmuştu şimdiden söleyim üzülme motoruna nazar degmesin çok güzel
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
bu kadar hevesle yapılan hazırlık umarım karşılığını alır...kazasız ve keyifli sürüşler dilerim...
-
Adana İl Temsilcisi
yolunuz açık olsun,tekeriniz düz bassın,sağ salim,keyifli bir gezi olması dileklerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
abicim selamlar..
'S' plaka alınmış, hazırlıklar yapılmış, yollar selka'yı bekler. insallah keyifli bi gezi olur.sağlıcakla.
fotoları bekliyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 PM ----------
bu arada 07'de arıyordum izini, nerede kaldı geziler diye. burada buldum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------
-
bu motor cok hosuma gidiyor..meslege gecince 4-5 yıl sonra almayı dusunuyorum nasıpse.hayırlı yolculuklar..
-
hava ne yazıkki yağmurlu ama sizin oaralarda hava sıcaklığı 27 aşşağı inmiyo ıslanır kurursunuz ya bişey olmaz.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
hmmt adlı üyeden alıntı
abicim selamlar..
'S' plaka alınmış, hazırlıklar yapılmış, yollar selka'yı bekler. insallah keyifli bi gezi olur.sağlıcakla.
fotoları bekliyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------
Himmet sağolasın lakin fırtına bekleniyormuş. İlginçtir fırtınada Muğla ve Batı Akdenizden girip Marmaraya çıkacakmış. 2 gün fırtına olunca bizde hanımla gezimizi iptal ettik.. Pazar günü hava düzelecekmiş, o zaman belki Gündoğmuş yada İbradı yapacağız.. Lakin DATÇA aklımızda...
.. Lakin DATÇA aklımızda...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
iyi yapmışsınız abi, yağmurla tadı olmazdı.yollar orda motor sende nasıl olsa.gidersiniz. görüşürüz...
-
hocam MUğla -Ortaca'dan geçerken isterseniz uğrayabilirsin.misafirimiz olursunuz.birşeyler yersiniz yola öyle devam edersiniz.
-
-
olmadı böyle bir motoruumuzki datçaya gidelim..........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
keyifli yolculuklar.. sen böyle motosikletine bakıyosun ya yenge kıskanmıyormu
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
-
Datça yı görmemek eksiklik gerçekten
20 yıl yaz tatilim Datça da geçti
Marmaris'ten sonra, neredeyse her sapağa girip sonuna kadar gidilmesini tüm yeşillikleri en temiz denizi ve havayı yaşamayı şiddetle öneririm.. Datça gezisi en az 5-6 gün sürmeli ki, tüm egeye akdenize çıkan tüm sapakları yolları görmeli, çadırlarda kalmalı herşeyiyle yaşanmış olmalı..
Marmaris ten sonra Datça ya gelirken önce Bördübet Amazon diye sağda bir sapak vardır. mutlaka yolun sonuna kadar gidip koyu ve doğayı görmek gerektir. hatta benim gibi doğa aşığı olanlar oralarda çadırla birkaç gün geçirmek isteyecektir.
daha sonra Bozburun diye yol ayrımı gelir, hemen dönüyoruz, döner dönmez Mavi pide karşılar bizi hemen durup enfes pidelerden bir buçuk yiyoruz güzel yayık ayranı ile birlikte.. Türkiye nin en iyi pidecilerinden seçildi zaten.. Orhaniye doğası ile aşık edecektir, mutlaka durup konaklamak çadırı çıkarmak isteyebilir insan.. Hisarönü yine öyle, Selimiye ve Bozburun yeşillik değildir ama denizi muhteşemdir mutlaka girilmeli..
Orhaniye de şelaleyi görmeden sakın gitmeyin, yolda karşınıza çıkar gerçi ama yinede yavaş geçmekte fayda var o yollardan her güzelliği keşfetmek ve aniden durabilmek için.
Bozburuna kadar gidip sahilinde bir yürüyüş yaptıktan sonra güzel bir balık ziyafeti çekilir Bozburun da.. dönüşte acıkırsanız tekrar Mavi Pide
Aktur muhteşem doğanın içerisinde bir tatil köyü, görüpte aşık olmamak mümkün değil, Karaincir ben pek sevmesemde çok sevilir, denizi çok sığdır kumsal geniş..
değirmenleri ziyaret etmek gerekir..
Reşadiye de ki ünlü konak görülmelidir.. Datça dan sonra, Mesudiye benim favori koyum,
Palamutbükü, Hayıtbükü ve Knidos görülesi kamp yapılası yerler..
daha çok var tabiki Datça gezmekle bitecek gibi değil, her karışı cennet..
Datça dan mutlaka badem alıyoruz, balık pek çıkmaz aldanmayın, gördüğünüz balıklarda Bodrumdan gelir, denize kesin giriyoruz soğuktur ama en temiz denizdir. havası zaten en temiz 2. yer
dönüşte Marmaris içmeler üzerinden gidilecek o kadar güzel koylar varki.. Amos, Turunç, Çiftlik kesin görülmeli muhteşem bir koy.. Bayır köyü içerisinden geçip gidilmeliki anıt çınar görülsün.. ormanların arasından denizi izleyerek sürekli virajlarla ilerlemek müthiş keyif
Datça da satılık bir krem Keeway superlight görmüştüm, hiç tanımam binmedim ama motora vuruldum bi an.. Harley gibi gözüktü gözüme, satılıktı telide üstündeydi ama aramadım, çok düşündüm ama Ankara ya nasıl getiririm nasıl bakarım gibi bir çok soru oluştu kafamda ve o zamanlar biraz daha uzaktım motorlara.. şimdi forumu okudukça Keewaye vurulma nedenimde haklı olduğumu görüyorum, zira mondial kanuni cart curt markaları görüyorum etkilemiyor, kalite ilk görüşte yansıyor demekki
işte o keeway hala orada duruyorsa ve satılıksa bir pazarlığa tutuşun bir zahmet benim adıma, gelip alıcam ve Ankara ya onunla dönücem
keyifli sürüşler ve tatiller dileğiyle ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler