Solingen.. Ve harika bir gün askimla.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hocam valla flüsterasphalt ta tam gazlamalık yav lastiklerin bayram ediyordur pist gibi adamı zıvanadan cıkarır
-
-
Daha cok sey vardi yazdigim ama hatlarda bir hata oldu.
Cikmadi... Artik aksama devam ederim kalan yerden...
-
Burası neresi yaw cennet gibi
-
Adana İl Temsilcisi
bizim için farklı mekanlar,her taraf tertemiz,yollar harika,yemyeşil.siz hep böyle gezin,bizede bol resim çekin.paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
İlk önce çok ayıp etmişsin Sen motosikleti alırken demedinmi iyi gündede kötü gündede hep yanında olacağım diye...
Ya geziyorsun böyle yerleri millete ah çektiriyorsun..Güzel gezi olmuş Paylaşımın için sağol.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Paylaşım için teşekkürler.Remzi 66
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
Gezi süper olmuş dostum ama yer daha süper nasıl bir memleket orası yemyeşil cennet gibi.
-
gönder böyle resimleri foruma belki birşeyler bulaşır bizede.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
-
Motosiklet Eğitmeni
Sen hastaligin son asamalarina gelmissin Remzi.
Bu asamada hasta motosikletle konusmaya baslar,yolda bir motosiklet gordumu pesine takilir,guvercin gibi bir motosiklet gurubundan, digerine uçar durur.
Hiç bir yere de konamaz.
Genellikle bu asamada, hastada birden bire tum ulkeyi motosikletle dolasma planlari olusur.
Tabii bunun daha ileri asamasi olan, dunyayi dolasma fikri henuz yoktur ama kisa sure sonra yan etki olarak vuku bulacaktir.
Bu hastaligin iki tedavi sekli vardir.
Bunlardan bir tanesi enduroterapidir.
Hasta bir enduroya bindirilip,kisa gezilere yollanir.
Hala gidecem diyorsa yapacak bir sey yoktur.
Hasta kendi haline birakilip, gezi raporlari keyifle okunur.
Tabii bu hastaligin daha ileri safhasi vardir.
Bu durum hastaya Kemoterapi gerektirir.(Kemoterapi'nin ingilizce yazilisi= Camel Trophy)
Ikinci tedavi sekli agir hastaliklarda kullanilir.
Senin durumun henuz, bu kadar ileri olmadigi için simdilik bu tedavi seklini yazmayacagim.
Ihtiyaç halinde kullaniriz.
Asagidaki arkadas, kuçuk Emrah gibi bakmis yahu!!!
Ama ben yemem o bakislari.
Fransiz çingenesi fenadir bilirim.
Muhtemelen arabasinda manyak bir muzik tesisati da vardir.
Neyse devam et.
Rapor yarim kalmis gibi duruyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Emeğinize sağlık, çok güzel fotoğraflar. Sizin gezilerinizi hep takip ediyorum ve her resme bakışımda içim açılıyor. Çok teşekkür ederim paylaşım için...
-
Güzel bir gezi paylaşım için sağol
-
avrupa nerde tr nerde her yerde her alanda fark belli oluyor biz anadoluda asfalt olsunda nasıl olursa olsun diyor hatta düzeltilmiş asfaltlanmayı bekleyen yolu görünce bile içimiz rahatlarken avrupada adamlar geliştirilmiş teknoloji eşliğinde sessiz asfaltlar kullanıyor way beaaa...
motor güzel
yollar güzel
memleket süper paylaşım için tşk ler
-
Moderatör
2 günde motorcu oldun sende Solingen bıçaklarını bilirim, sağlam ve keskin olurlar, şehrini de görmüş olduk sayende, evler muhteşem
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
yollara super valla hiç tumsek göremedim yada bozuk bırr yol resımlerde harıka tesekkurler paylastıgın için mavişinde süper
-
paylaşım için teşekürler sanki kitap okudum gibi oldum ya
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
motor güzel şehir daha güzel ama :D
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler