Resimler harikulade, şehirlerde; insan ne işim var benim istanbul'da diyesi geliyor. Hatta diyor.
Resimler harikulade, şehirlerde; insan ne işim var benim istanbul'da diyesi geliyor. Hatta diyor.
Vielen dank Almanya'nın en çok temizliğini, düzgün yollarını ve nefis kızarmış tavuk ve tatlılarını özlüyorum İlk fırsatta eşimle hafta sonu bile olsa bir-iki günlüğüne gelmek istiyorum Tekrar hayırlı olsun motorun kazasız belasız nice güzel gezilere
remzi 66 paylaşımın için teşekkürler valla hasta oldum dıyebılırım en cok kalabalık olmayışı benı etkıledi ya bizim ülkede bir acaiplik var iş günüde olsa kalabalık tatıl günü olsada kalabalık devamlarını beklıyoruz birde arkadaşın 125 cc mi demişsin yanlış okumadıysam ama altındaki 250 cc şimdi bidaha bakıcam anlayamadımda
kim ne derse desin şu avrupa doğasıyla, intizamı ile ,temizliği ile harika yer ,en güzel yanıda ipini koparan ortalıkta gezmiyor ,böyle yerlerde yaşamak isterdim ..
İnsana huzur veriyor bu görüntüler
Ayrıca şunada değineyim ,oradaki yaşam şartları ve gelir düzeyi daha iyi olmasına rağmen işinizi görecek mütevazi güzel bir motora sahip olmanız ayrıca düşündürücü ,burda 1000 TL maaş alan geleceğini düşünmeden 1000 RR lara 600 RR lara atlıyor hemen...
paylaşım ve gezi güzel olmuş teşekkürler.şartlar motosiklet kültürü için yaratılmış gibi alt yapı bisiklet yolları çevre düzenlemesi işte budur. almanyadan kuzenler gelince biz araba kullanmaya korkuyoruz sen istanbulda nasıl motosiklete biniyosun diyolar şimdi farkı daha iyi görebiliyorum.
paylaşım için teşekürler.arkadaşının motosikletide 125 cc ye göre baya güzel görünüyor hemçe çift silindir.keşke hyosung Türkiye yede getirsede bizlerde görebilsek şu motosikletleri
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
abi adamlar asfaltı fısıldatıo
bizimkiler dha düz yol yapamıo xD
çok güzel yerler...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
para var huzur var............................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
güzel gezmişssin artık solingen e de gitmeye gerek kalmadı
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Teşekkürler, yine çok güzel fotoğraflar, imrenmemek elde değil.
Fotoğraf çeken radara sanki biri ateş etmiş, mermi izi var gibi geldi bana.
Dün kaldigim yerden devam..
1 saatlik emegim bosa gitti hatlarda hata olunca..
Bende sinirlenip yattim.
galiba 93 Mayısıydı...
Solıngenin benim hafızamda yüreğimde acı izleri kaldı...
paylaşım için sağol...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Evet Metehan üstad...
http://tr.wikipedia.org/wiki/Solingen
harika ötesi bir gezi olmuş ya.. almanyanın görüntüsüde ayrı bir güzel.. tertemiz memleket ya.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Paylaşım için çok teşekkürler emeğine sağlık böyle gezilerin devamı bekliyorum.
Biz avrupa birliğine gircez diyince almanlar hayır diyo adamlar tabi der baksana memlekete mükemmel bizim yollarda bu sıralar kayıklar tekneler var arabalar yerine bi yağmur yağdı diye.
We are many...
yollarına gurban alamanya...
Bu konuyu neden buraya tasidiniz ben pek anliyamadim dogrusu..
Burada 2 günde ölen motorculari unuturken bu 16 senelik olayi nasil unutmadiniz sasirdim dogrusu. Kutlarim..
Bundan sonra buraya bir gezi aktarildigi zaman iyi güzel yerlerde orada zamaninda sunlar bunlar olmustumu diycez.
Burada art niyet nedir acaba?????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------
??????????
art niyet neden taşıyayım anlamadım...istersen silerim sorun değil...görmek istediğin şeylerimi yazayım...niye rahatsız oldun...bir zamanlar orada insanlarımız diri diri yandı...bu geldi aklıma sadece...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)