İftara kadar oyalanma gezisi; Ağva
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah kabul etsin. Orucunuzu.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
-
eline saglık gördugum kadarıyla güzel bir gezi olmuş musait bizamanda bende gidim istanbuldayım uzak olmaz heralde:D
-
ağva istanbula yakın güzel yerlerden bitanesidir. Güzel gezi yapmışsınız
-
askon adlı üyeden alıntı
cennet mubarek......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
çok güzel yaaama oruçlu olup o denize girememek orda bi çay içememek kötü olmuştur
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
Kadri Abi çok güzel bi gezi daha yapmışsın...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
usta iyi gezmişsin
yola devam
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
çok güzel yerlermiş keyifli gezi olmuş allah kabul etsin orucunuzu paylaşım için teşekkürler kendinizi çekmemişsiniz hiç :d
-
Markadaşım Toraman Bey ... İçinize sinsin. Çok güzel bir gezi olmuş. Saygılar...
-
canavar )) ama dikkat edin oruçluyken alıcılar kapalı kalmasın
-
Doru adlı üyeden alıntı
Allah kabul etsin. Orucunuzu.
Amin sağolun..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------
trhakan adlı üyeden alıntı
eline saglık gördugum kadarıyla güzel bir gezi olmuş musait bizamanda bende gidim istanbuldayım uzak olmaz heralde:D
Teşekkürler İstanbul'dan Ağva'ya özellikle motorlu gruplar halinde gelen çok oluyor tavsiye ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 PM ----------
askon adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 PM ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
cennet mubarek......................
Dere, deniz, kum, ağaçlık bir arada olunca oraları gezmenin tadına doyum olmuyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 PM ----------
snaken adlı üyeden alıntı
çok güzel yaaama oruçlu olup o denize girememek orda bi çay içememek kötü olmuştur
Teşekkürler yooo canım bir şey çekmedi gerçekten..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 PM ----------
anılyuksel adlı üyeden alıntı
Kadri Abi çok güzel bi gezi daha yapmışsın...
Sağolasın Anıl beğenmene sevindim.
Bu sene Kefken-Kovanağzı, Kerpe, Sarısu, Seyrek ve şimdide Ağva'ya gitmiş oldum ama Cebeci'ye kısmet olmadı. İnşallah bayramdan sonra o taraflara gelmeyi düşünüyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 PM ----------
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
usta iyi gezmişsin
yola devam
Teşekkürler sizin kadar olmasa da fırsat buldukça geziyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 PM ----------
salih425 adlı üyeden alıntı
çok güzel yerlermiş keyifli gezi olmuş allah kabul etsin orucunuzu paylaşım için teşekkürler kendinizi çekmemişsiniz hiç :d
Teşekkürler cümlemizin orucunu Allah kabul etsin.
Fotoğrafımı pek çekmiyorum benim tarzım böyle...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 PM ----------
Ahmet Can adlı üyeden alıntı
Markadaşım Toraman Bey
... İçinize sinsin. Çok güzel bir gezi olmuş. Saygılar...
Eyvallah Ahmet Can markadaşım Beğenmene sevindim teşekkürler.
-
Kadri ağabey, merhaba.
Emekli adamsın, Kymco'n da var kim tutabilir seni.
Güzel bir gezi, fotoğraflar da güzel.
Uzun zaman oldu, görüşemedik.
Ramazan'dan sonra buluşalım, çay içelim.
Kendine iyi bak, gezilerinden bizi haberdar et.
-
İ s m a i L adlı üyeden alıntı
Kadri ağabey, merhaba.
Emekli adamsın, Kymco'n da var kim tutabilir seni.
Güzel bir gezi, fotoğraflar da güzel.
Uzun zaman oldu, görüşemedik.
Ramazan'dan sonra buluşalım, çay içelim.
Kendine iyi bak, gezilerinden bizi haberdar et.
Merhaba İsmail
Öncelikle gezimi beğendiğin için teşekkür ederim.
Emekli adamım ama Kymco'mla bu sene istediğim yerlere kısmet olupta gidemedim bir türlü.
Ancak buralarda ufak çaplı geziler yaptım.
Evet dediğin gibi uzun süredir görüşemedik Ramazan'dan sonra görüşelim.
Çaylar benden.
-
ağvayı çok severim harıka yerdır hafta sonu kalabalık oluyor biraz paylaşımınız için tşkler
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
-
-
Toraman abi çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflar da harika. Teşekkürler. (Ayrıca iyi bayramlar!)
Bir konuda fikrini alabilirsem çok süper olacak:
Ben de 41-77 üzerinden Selametli-Akçaova-Kefken yapmayı düşünüyorum. Bu rotaya ne dersin? Yol durumu nasıldır?
Bir de Kefkenden dönüşü de sahil yolu üzerinden Ağva-Teke-Kargalı-41-77 şeklinde yaparım diyorum. Kefken-Ağva arası sahil yolu hakkında bir fikrin var mı? Şimdiden çok sağol.
-
-
Kocaeli'nde öğrencilik yıllarımda bende çok giderdim; nostalji oldu.Paylaşım için teşekkürler...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
TORAMAN adlı üyeden alıntı
emrello öncelikle gezimi-fotoğrafları beğendiğin için teşekkür ederim.
Sağolasın..
Ben Kocaeli'nden Ağva'ya giderken hep aynı rotayı takip ediyorum. Yani; önce Kandıra yoluna giriyorum cezaevine geldiğimde ilk fotoğraftaki tabelada belirtilen Akçaova sapağına dönerek devam ediyorum sonra Ağva-Şile tabelasına göre Ağva'ya giriş yapıyorum. Şimdiye Kadar Ağva'ya geldikten sonra Şile sahil yoluna girerek aşağıdaki fotoğraflardaki yere kadar gelip geri döndüm; (devamını bilmiyorum
)
Gördüğüm kadarıyla hem Şile-Ağva hemde Kefken'e gidilen sahil yolları gayet güzel ve birçok motosikletli tarafından kullanılıyor.
Çok teşekkürler cevabın için...
İnşallah havalar bozmadan o taraflara bir keşif gezisi yapayım diyorum. Benim "kaçış rotaları"nı bu senelik bununla kapatırız herhalde...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler