Karadeniz'in güzellikleri ve geziniz mükemmel olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
Karadeniz'in güzellikleri ve geziniz mükemmel olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
çok güzel bir gezi olmuş korkut kardeş. doğa ve resimler çok güzel. bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Bir Karadeniz gezisi daha, bu sene Karadeniz oldukça revaçta anlaşılan.
Kars çoban köpeği, dün bir müşterimde de gördüm, 6 aylık olmasına rağmen oldukça iriydi.
Evet, gezin bir memleket ziyareti havasında olmuş, bu güzel yerlerin fotoğraflarını bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Daha güzel gezileri de bizimle paylaşman dileğiyle.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Hocam güzel gezi olmuş.Kazasız sorunsuz nice yollar.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
fotograflar için teşekkürler korkut. güzel kareler
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yeni baktım daha topiğe
abicim muhteşem geçmiş belli fotograflarınla bizede aktardıgın için teşekkürler
Karadeniz muhteşem yemyeşil
abi agacın tepesinde meyve toplarkenki fotografına bayıldım ve kıskandım
hemen köy aklıma geldi
maşallah maşallah güzel gezi olmuş korkut. ellerine saoğlık
DRİFT RELİGİON
Tekerine sağlık korkut abi
Temel abinin arkadaşını çok beğendim
zonguldak/ kdz.ereğli? Sahilimiz güzellik açısından dünyada 3. dür . Rekor kitabınada girdi bekleriz
emeğinize sağlık kıskanmadım desem yalan olur hiç bilmiyorum memleket havası nasıl birşey ayrıca benimde gözümden kaçmadı kars çoban köpeği onu görmek için bile gidilireşinede selamlar...
HAYATLA DALAŞMA :)
eline yüregine tekerine sasglık dostum fotolar için teşekürler...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
korkut kardeşim paylaşım için teşekkürler, güzel gezmişsin, bu arada doğum günün kutlu olsunkoyu bir yeşilaycı olarak dikkatimi çeken amma cigara tellendirmişsin be abi
mutluluğunuz daim olsun, gezmeye devam
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
gerçekten güzel gezi yapmısınız
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)