12/12/2005 Dün Akşam ömer Ağadaydik ( Apv41-egeknn-piyade-halaoğlu
-
Reklamlar
-
İnsan bir haber verir.
-
derin adlı üyeden alıntı
İnsan bir haber verir.
kanka aklıma gelmedin değil hani...... ama dün akşam bir çok kişi gelemem deyince ve açıkçası özgürde gelmez heralde diye düşündüğümden aramadım kusura bakma demek gelebilirdin bidahakine ilk seni arıyacam
-
Büyük ihtimal gelemem ama siz yine de haber verin bana. Bir kere çaldır telefonu. Motora binmek için bahane arıyorum zaten şu aralar.
-
resimler güzel ama benim tek teker yaptıgım bölümler yok okadar riske girdik
-
-
tiryakim adlı üyeden alıntı
sevgili arkadaşlar akşam gelemedik ömerağaya.ya siz müdavimi oldunuz bu ömerağanın başka yer yokmu acaba merak ediyorum.
sizi gidi nargileciler sizi
ben çok hastayım dışarda oturmaktan oldu duyurulur.
oldu canan oldu siz gidin karşıyakalara ondan sonra dışarıda oturmaktan hasta oldum dersin demiiii
-
karşıyaka balıkçı barınağıda bir soğukmuş acaba orada hasta olmuş olabilirlermi kankam haklı bence
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
aşağıdaki resimde; izmir tayfasının bir önceki gezisinden , tayfalar gezi yorumları yapıyor.
-
14 Aralık 2005, 00:10
[IMG][/IMG]
-
14 Aralık 2005, 05:17
-
14 Aralık 2005, 08:51
tarık abi senin jınlun n motorunu mu söktün naptın ya baya ince belli olmuş bu arada yine güzel eğlenmişsiniz benim telefon şarzdan dolayı kapalı işallah bu gün ahmetliye vardığımda şarz edicem tabi yolda motorla ölmezsem
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
14 Aralık 2005, 23:20
tarığın jinlun yağmurda kalmış bedri okram elbiseyi ben yaptırıyorum ustada damat traşını yapıyor hayırlısıyla hafta sonu damat hazır senin yaban keçisinin işi zor akşam eve al onu yatağa sok ( yengemi dışarıda bırak ) duymasın cuma günü beni vuracak
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
15 Aralık 2005, 16:31
Forumdan Uzaklaştırıldı
ooo beyler, iii eğlenceler
keske haberim olsaydı :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler