KemaLPaŞa armutlu mevkii. Doğa Harikası.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yurdum bi tane ya
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
hasan kardeş herşey çok güzeldi eline foto makinene sağlık sonbaharın ilk gezisi HARİKA oldu fakat bu güzelliğin tek sebebi manzara yollar değil burada sizinde güzelliğiniz var İYİKİ VARSINIZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
SonBaharın ilk gezisi. çok hoş bir cümle oldu. Tıpkı şiir gibi
Sende bu yer yurt bilgisi olduktan sonra biz daha çok gezeriz. Wallece görmesin hem semaver hem mangal ve dere . AHH ahh çok yaşamayız biz . vuracaklar bizi
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
-
bakarken yoruldum...güzel bir gezi olmuş.......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
doğa ile iç içe olan geziler her zaman güzel olur hele dönüşündeki o tatlı yorgunluk ve bıraktığı hoş anılar ömre bedeldir
CENGOMOTO
-
-
çok güzel bir gezi olmuş yapanların ellerine sağlık allah herkese nasip etsin oraları gezmeyi
-
murat21 adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş yapanların ellerine sağlık allah herkese nasip etsin oraları gezmeyi
teşekkürler..
Bİkerboy sen askere gidince böyle geziler yaparız tabikide. sadece yayınlamayız senin için.
-
askerliği yakın (500 km civarı) bir yere düşerse askeriyenin bahçesinde semaver mangal yaparız
CENGOMOTO
-
bana uyar valla vurmasınlar bizi
-
Mangalın olduğu yer neresi.
Yerin adını belirtmemişsiniz.
gezi fotoları çok güzel çıkmış.Teşekkür ederim...
-
Güzel gezi olmuş hasancım..Tekerinize sağlık... Biz gelemedik...Malum mesaideydim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
duymazay11 adlı üyeden alıntı
Mangalın olduğu yer neresi.
Yerin adını belirtmemişsiniz.
gezi fotoları çok güzel çıkmış.Teşekkür ederim...
kemalpaşa armutlu köyü
dere nin kenarında bir restoran var ismini vermiyelim şimdi reklama girer. armutlu köyünü bulsan hocam mekan zaten yol üzerinde.
-
daha bu geziler başlangıç SONBAHAR izmirde gezmenin en zevkli olduğu zamandır yaz geldiğinde sabit mekanlardayız sıcaktan hareket etmiyoruz bu mevsim ılık geziler yılbaşından sonra ıslak geziler başlar şimdiden kışlık takımlar hazırlandı az birazda olsa tatlı su motorcusuyuz 11 ay 28 gün biniyoruz diğer günler ıslak yada soğuk olur diye binmiyoruz
CENGOMOTO
-
bugun çıkıp bir deneme turu salladım botlar am puan ama pantolon 0 puan
ön lastik de de bir sorun görmedim
-
-
murat abi bu hafta bazı sorunlardan dolayı perşembe akşamı toplanmadık bir ara yeri ve zamanı geldiğinde anlatırım geldiysen kusura bakma :(
-
bikerboy35 adlı üyeden alıntı
murat abi bu hafta bazı sorunlardan dolayı perşembe akşamı toplanmadık bir ara yeri ve zamanı geldiğinde anlatırım geldiysen kusura bakma :(
bir ara uğradım baktım kimsecikler yok. dedim bunların fuar mesaisi devam ediyor herhalde. sonra bende kırkahvesine geçtim. görüştüğümüzde laflarız uzun uzun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler