Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

CBF150 bu dağa çıkar mı?

REKLAM ALANI
    OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Çallıyada soralım uyar derse plan bu yönde olsun

Bu arada topik sahibinede yorum yapmadım direk daldım kendi derdime Gider gider bu Cbf her yere gider Güzel gezmişsin tekerine sağlık

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HercuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    çılgınsınız valla

Motosikleti
    Var
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende baktık içim rahatlıyor valla,
    en kısa zaman da bir daha giderim ben o yollara cbf 250 ile.
    Ben camurun icinde motora aciyorum hepsi bu... Yoksa hersey harika yanlis anlama beni..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Alıntı OzCaN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çallıyada soralım uyar derse plan bu yönde olsun

Bu arada topik sahibinede yorum yapmadım direk daldım kendi derdime Gider gider bu Cbf her yere gider Güzel gezmişsin tekerine sağlık
    Vay be , topic izmirden bir endurocu grubun oluşmasına vesile oldu galiba.Bence hiç durmayın , yaz bitmeden tadını çıkarın.Zaten böyle yolculuklara tek başına çıkmak çok tehlikeli.Allah korusun uçurumdan aşşağıya düşsen günlerce bulamazlar insanı.Ancak bi kaç kişiyle yapılacak dağ , bayır , orman gezintileri kendinizi daha da güvende hissetmenizi sağlıyacaktır.Kaza durumunda da diğer arkadaşınız gidip yardım çağırabilir.Bakmayın benim kafam esmiş , çıkmışım dağa.Ancak her zaman grupla gezi yapmayı tercih ederim.Ya da yalnız yola çıkıyosam illa ki evdekilere gideceğim yol güzergahını söylerim ki , Allah korusun başıma bişey gelse yanlış yerlerde aramasınlar.

OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı CallofJuarez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay be , topic izmirden bir endurocu grubun oluşmasına vesile oldu galiba.Bence hiç durmayın , yaz bitmeden tadını çıkarın.Zaten böyle yolculuklara tek başına çıkmak çok tehlikeli.Allah korusun uçurumdan aşşağıya düşsen günlerce bulamazlar insanı.Ancak bi kaç kişiyle yapılacak dağ , bayır , orman gezintileri kendinizi daha da güvende hissetmenizi sağlıyacaktır.Kaza durumunda da diğer arkadaşınız gidip yardım çağırabilir.Bakmayın benim kafam esmiş , çıkmışım dağa.Ancak her zaman grupla gezi yapmayı tercih ederim.Ya da yalnız yola çıkıyosam illa ki evdekilere gideceğim yol güzergahını söylerim ki , Allah korusun başıma bişey gelse yanlış yerlerde aramasınlar.
    Çok haklısın grubun özelliği zaten budur Bende daha önce öyle dağa bayıra vurmadım hiç kendimi ufak tefek girişimler oldu ama direk böyle dağa falan çıkmadım bakalım kısmetse bununda tadına bakcaz

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Başlıkdaki sorunun cevabını almış sın zaten... Cıktıgını da biza ispatlamış oldun... Sonrasında Kuzenler CBF 150 için Bu dagların düzlükten farksız oldugunu gösterdi... Hepinize tesekkürler... Motorunuzun kıymetini bilin..
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    cbf timi her yerde.
    kızdırmayın cbf'yi.

facebook(Fazer Tutkunları)

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Ne yalan söyleyim CBF150 ile gezdiğim yerleri girdiğim çıktığım yerlere şimdi Karaoğlanla girip çıkamıyorum gezemiyorum.
    CBF gerçekten çok güzel bir motosiklet
    Canı kross çeken lastikleri değiştirsin dişli lastik taksın gitmeyeceği çıkmayacağı yol yoktur.

Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    güzel gezi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler