boşluk doldurmak için gene kendimi yollara vurdum,ve başladı yine kısa bir tura,elazığı seçmemim sebebi,huzur buluyorum orda küçük il oluşu nüfus olarak,sakin oluşu ve serdar hocanın burda oluşu etkenlerden bazıları resimlre gelince
istanbul paradise pizzadan çıkarken zeki kardeşim uğurladı elazığa doğru
akşam iftara boluda belediye binasındaydım
kendisi,ni çekemedim ama motorunu çektim su silshımım kırıkkaleden su silahı(yasin hocam)
kırıkkaleden kayseriye yola çıktım 50 km kala lastiğin sibobu fırladı 4 saat yolda kaldıktan sonra duran bir uşaklı kamyontin yardımıyla kırşehire geldim
ve kırşehirde yamaha servisi zafer usta yardımcı oldu sağolsun ve yoluma devam ettim kendisine herşey için teşekkür ederim.
kayseri ve malatyayı geçtikten sonra gürüne geldiğimde buseferde eksoz boğazdan çıkmış, ses yapa yapa 50 km darendeye geldim
öncedende mondıalle gelmiştim zafer ustanın yanına 2006 yılında,zafer ustayada yardımları için teşekkürler
malatya lider motor ve plazadan aliekber çiçek usta her geldiğimde yardımı oldu, bu seferde desteğini eksik etmedi teşekkürler kendisine
ve elazığa geldim serdar hocayı buldum hemen hasta ziyaretine salih kardeşin yanına gittik geçmiş olsun kendisine,
kaynının kızı elifnurla çok iyi görünüyor serdar hocam,resimler in devamı gelecek