Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

istanbul elazığ hattı

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    boşluk doldurmak için gene kendimi yollara vurdum,ve başladı yine kısa bir tura,elazığı seçmemim sebebi,huzur buluyorum orda küçük il oluşu nüfus olarak,sakin oluşu ve serdar hocanın burda oluşu etkenlerden bazıları resimlre gelince

istanbul paradise pizzadan çıkarken zeki kardeşim uğurladı elazığa doğru

akşam iftara boluda belediye binasındaydım

kendisi,ni çekemedim ama motorunu çektim su silshımım kırıkkaleden su silahı(yasin hocam)

kırıkkaleden kayseriye yola çıktım 50 km kala lastiğin sibobu fırladı 4 saat yolda kaldıktan sonra duran bir uşaklı kamyontin yardımıyla kırşehire geldim

ve kırşehirde yamaha servisi zafer usta yardımcı oldu sağolsun ve yoluma devam ettim kendisine herşey için teşekkür ederim.

kayseri ve malatyayı geçtikten sonra gürüne geldiğimde buseferde eksoz boğazdan çıkmış, ses yapa yapa 50 km darendeye geldim

öncedende mondıalle gelmiştim zafer ustanın yanına 2006 yılında,zafer ustayada yardımları için teşekkürler

malatya lider motor ve plazadan aliekber çiçek usta her geldiğimde yardımı oldu, bu seferde desteğini eksik etmedi teşekkürler kendisine

ve elazığa geldim serdar hocayı buldum hemen hasta ziyaretine salih kardeşin yanına gittik geçmiş olsun kendisine,

kaynının kızı elifnurla çok iyi görünüyor serdar hocam,resimler in devamı gelecek

-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki GS 500E
    kutlarım...sizin içinizde ki motor aşkı...inanılmaz doğrusu....yolunuz açık olsun

ugur volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600+150=750 CBF
    Ümmet abi gene yollardasın,imreniyorum valla ne yalan söyliyeyim.Resimlerin devamını bekliyoruz.

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vay be ümmet abim yine döktürmüşsün... Ama gürün, darende yolu hiç cekilmez

vukuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 TrAnSaLp SİYAH İNCİ
    ümmet abi yıne yapmıssınyapacagını helal sana yolun ve farın daima acık olsun biz burda orduya gıdıp gelıyoz yoruluyoz bu yasta tebrıkler
    booş kooooooooooyyyy gitsin

serdar23_Bilgem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Gakgoşlar diyarına, tekrar hoş geldin Ümmet Ağabey.

Minik Elifnur ile fotoğraflamışsın beni. Teşekkürler.
    Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;

Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    sabah yola çıkçaz akşamdan yakıt ikmali yapalım

serdar hocanın evine iftara geçtik sonra,hemen oturdum bilgisayarın başına

iftar saati yaklaşmaya başladığında evde tatlı bir koşuşturma başladı

saat gelince ezan okundu sertdemir ailesinin fertleriyle iftarımızı açtık,allah keselerine bereket versin ve kabül etsin,herşey çok mükemmeldi.

yemekten sonra ilknur hocam ve evin neşe kaynayı elifnur sahnedeydi,çok hoş zaman geçti gülmekten gözlerimizden yaş aktı,elifnura allah uzun ömürler versin.

yemeğin ortasında geldi masaya bu tabak,yemek sonuna kadar acaba neden çiğ kurufasülyeyi getirdiler diye düşünürken bide baktım serdar hoca fasülyeden bitane ağzına attı ve yemeye başladı,çok şaşırdım

sorduğuımda ise abi fasülye değil badem cevabı alınca orda yerin dibine girdim,uzun bisürede ona gülündü.hehehehee

iftardan sonra tuttuk harputun yolunu,şadov 750,cbf 150,yıben 150 t-2 serdar hoca ve ben önceden gittik harputa

12 km bir yoldan sonra harput balıkgazi tesislerine vardık

yarım saat sonra kuyumcu murat kardeşimizde geldi buluşmaya

çok serin ve esiyordu yukarısı ben hiç montumu çıkaramadım ama serdar hoca gençlikten işte bu şekilde oturdu gidene kadar.

demlik çayımızda geldi başladık yudumlamaya

enson gelen çayları öder demişler,ahmet abininde r5 i var harput ondan sorulurmuş renk kattı aramıza sohbetleri çok hoştu,ayaklarına sağlık çay sponsorluğu için teşekkür ederiz kendisine.

bir elazığ serüvenide böylece son buldu,elazığdaki çok önemli destek ve katkılarından dolayı serdar hocam ve ailesine defalarca teşekkürler,allah razı olsun hepsinden,ayrıca elazığ esnaflarından kuyumcu ve belediye meclis üyesi murat kardeşimde katkıları için teşekkürler sağlıcakla ve esen kalın sertdemir ailesi ve murat kardeşim.elazığa kucak dolusu selamlar.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler