Ren (Rhein) kenarinda bir günüm
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezi olmuş, çok hoş yerler var, fotoğraflar da güzel.
Ancak bazı resimlere yazı yazmamışsın. Not ettim bir kenara. Bir daha olmasın
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş, çok hoş yerler var, fotoğraflar da güzel.
Ancak bazı resimlere yazı yazmamışsın. Not ettim bir kenara. Bir daha olmasın
ok birdahakine her resime birsey yazarim isim var yani
-
şehir ne kadar düzenli. gözüme çarpan ilk şey bu oldu. turistik mekanlar mı yoksa şehrin geneli mi böyle. merak ettim doğrusu.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
kısa bir gezi ama fotoğraflar harika,değişik bir atmosferi yaşattınız.Teşekkürler
-
Paylaşım için teşekkürler . Senden bir ricam var motosiklet kullanırken resim çekme zaten hiç güzel değilller. Çünkü o yollardan burdada var biliyoruz.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
Paylaşım için teşekkürler,gezilerinin devamını bekliyoruz..Remzi66 Şahsen ağaçların gölgesinde yapılan yolu çok severim..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
Güzel gezi olmuş remzi. Paylaşım için çok tşk.Bu arada gezdigin yerlerdeki düzene bende deginmeden edemeyecegim
-
selamlar,cbf 500 benim ilk makinam,gezi notları için teşekkürler.
kafası olan kask kullanır.
-
Motor cbf 600
-
Güzel farklı manzaralar teşekkürler
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
şehir ne kadar düzenli. gözüme çarpan ilk şey bu oldu. turistik mekanlar mı yoksa şehrin geneli mi böyle. merak ettim doğrusu.
Almanya ve avrupanın hemen hemen tamamı bu şekilde.Resimlerdekiler köylerin ara bağlantı yolları.Otobahnları siz hesap edin
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
-
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
Turistik mekanlar degil. Köylerin genel durumu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 PM ----------
savaskayan adlı üyeden alıntı
kısa bir gezi ama fotoğraflar harika,değişik bir atmosferi yaşattınız.Teşekkürler
Bunlar senin turlarinin yaninda sifir hemsom.. Umarim birgün benide alirsin yanina trakyada gezerken.. Ama dag tas olmasin lütfen..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------
darkeagle adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler . Senden bir ricam var motosiklet kullanırken resim çekme zaten hiç güzel değilller. Çünkü o yollardan burdada var biliyoruz.
Tamam birdaha cekmem.. Anliyorum ne demek istedigini...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 PM ----------
tasarslan adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler,gezilerinin devamını bekliyoruz..Remzi66 Şahsen ağaçların gölgesinde yapılan yolu çok severim..
Agaclar harikada bir kötü yani var.. Motorcularin ölümü olabiliyor bazen..
Burada SIK SIK olan olaydir bu yoldan cikip agaclara bindirmek.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------
coq adlı üyeden alıntı
Ben de nereye kayboldu bu adam diye dusunup duruyordum.
Eline saglik nehir fotograflari için.
Fakat insan bir kaç tane de balik resmi çeker yahu.
Bu nehirle ilk tanismamiz, Basel tarafinda olmustu.
Belki bir gun Almanya'nin içlerine kadar gider, bir de oradan bakariz suya.
Coq bailk resmi cekmek icin tutmam gerek. Oda bana yasak..
Onun icin ehliyetim yok.. Ruhsatim yani..
Ama iyi bir fikir bu yaaaaa. Balik tutma ehliyeti yapsammi acaba??
-
güzel yerlermis paylaşım için tesekür kazasız belasız
-
Deklanşörüne sağlık remzi66
Ehliyeti aldın seni tutana aşk olsun; Çok güzelmiş gezdiğin yerler
-
resimlerin turkıyeye ait olmadıgı her halden zaten her zman belli oluyor.
Şehir cok düzenli,otobandalarda öyle bir radar sistemi varki Ausgang tabelalarını gördügünüz zaman yani çıkışları o kadar kaliteli kameralar varki 600m ilerden sizin fotonuzu cekip extradan bir zoom foto daha cekerek adresinize radara girdiginiz postalanıyor.Resimler o kadar kaliteliki aa ne kadar guzel çıkmışım bile diyebilirsiniz
Remzi66 Cok hasret çektirdin bana
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
Mükemmel bi gezi ve anladım ki Avrupalı, doğayı kesinlikle bozmadan şekil vemek konusunda bizlerden çok çok başarılı.
-
çok güzel fotolar,belçika günlerimi hatırlattın bana
paylaşım için tşk
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
sık sık böyle resimler beklerim kendi şahsıma adına yazıyorum nasıl olsa benim böyle yerlere gitmem imkansız parkta otururken ve şehir merkezinde değişik mekanlarda gidemesekte resimlerle tanımış oluruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler