Gezmeye Devam. Kuşadası-30 Ağustos
-
31 Ağustos 2009, 15:59
Reklamlar
-
31 Ağustos 2009, 16:25
guzel paylasım dolu dolu bır gun olmus bızde hergun cıkıyoruz 10-12 cruzer yolda cok dıkkat cekıyor..en guzelıde motorları kapıya cekıp cay ıcerken bisiler atıstırmak...
-
31 Ağustos 2009, 16:45
güzel birliktelik, paylaşım için teşekkürler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
tekerinize sağlık güzel olmuş. en hoşuda kahvaltıda arkanızda kocaman sigara içilmez uyarısına rağmen masada sigaralar küllüklerin olduğu görüntü. hiç birşeyin keyfinizi bozmasına izin vermemişsiniz. devamını bekliyorum.
Bu arada ne oldu DATÇA işi?
-
fuardan sonra gideceğiz abi bizim pizzacılar gece 23.30 a kadar dükkandalar çünkü. Aklında olsun perşembeleri de unutma geçen hafta 15 kişiydik. toplantıyı buraya basmadım
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
fuardan sonra gideceğiz abi bizim pizzacılar gece 23.30 a kadar dükkandalar çünkü. Aklında olsun perşembeleri de unutma geçen hafta 15 kişiydik. toplantıyı buraya basmadım
ya yarın akşama iftar yapacaz arkadaşlarla kaçabilmem çok zor bornovadayız. haftaya nasipse en demlisinden gelirim içmeye size şimdiden bol muhabbetler
-
izmirde yol bizde çay mangal bitmez bilirsin birde 5 eylül gezisini görmelisin aslında, AKLIN UÇACAK
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
APV41 adlı üyeden alıntı
izmirde yol bizde çay mangal bitmez bilirsin birde 5 eylül gezisini görmelisin aslında,
AKLIN UÇACAK
kesin bol doğa, bol oksijen bol mangal ve semaver vardır. ağzımızın suyu akarken klavyeden elektrik çarpınca ayılırız. hadi yayınlayında canımızı çektirin bakalım.
Bu arada bayram öncesine bir buluşma ayarlayalım da bayramlaşalım eski günlerdeki gibi.
arife günü ben yollardayım. perşembe ya da en güzeli cuma olsun
-
gerçekten güzel bir geziolmuş bu tür gruplar halinde çıkılan geziler ve gidilen uzun yollar çok güzel ve zevkli oluyor herkeze kazasız belasız bol eylenceli ve güzel seyirler diliyorum ...
4 TEKER BEDENİMİZİ 2 TEKER RUHUMUZU TAŞIYOR.....
-
Bunu yeni gördüm hasancım... Eline emeğine sağlık..Teşekkürler fotolar için....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
tüm dostlara teşekkürler.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
Wallace adlı üyeden alıntı
kesin bol doğa, bol oksijen bol mangal ve semaver vardır. ağzımızın suyu akarken klavyeden elektrik çarpınca ayılırız. hadi yayınlayında canımızı çektirin bakalım.
Bu arada bayram öncesine bir buluşma ayarlayalım da bayramlaşalım eski günlerdeki gibi.
arife günü ben yollardayım. perşembe ya da en güzeli cuma olsun
BİZİM TOPLANTILAR perşembe oluyor biliyorsun biz kalabalığı sevmediğimizden cuma bize uymuyor bizi izlemeye devam et mekan için karar çıkınca haberleşiriz
CENGOMOTO
-
APV41 adlı üyeden alıntı
BİZİM TOPLANTILAR perşembe oluyor biliyorsun biz kalabalığı sevmediğimizden cuma bize uymuyor
bizi izlemeye devam et mekan için karar çıkınca haberleşiriz
cenkis abi ben tirede olduğum için uzak kaldım bu tür organizasyonlara,birde haftasonu sadece 1 gün pazar tatil olduğu için ne yapacağımı şaşırıyorum inşallah bu taraflara geldiğinizde haber verirseniz görüşürüz
-
seve seve geliriz sonbahar gezileri başladı, senide özledim, bayram sonrası görüşelim bana tel no sunu özelden at ararım, bak ilk yapılan sonbahar gezimiz
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-harikasi.html
CENGOMOTO
-
Owww Kuşadasına Geliyonuz Hiç Haberimiz YOk Abiler Yha Güzel Gezmişsiniz
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
APV41 adlı üyeden alıntı
BİZİM TOPLANTILAR perşembe oluyor biliyorsun biz kalabalığı sevmediğimizden cuma bize uymuyor
bizi izlemeye devam et mekan için karar çıkınca haberleşiriz
uyar farketmez. bayramdan önceki perşembe toplanalım o zaman. hep beraber bayramlaşalım sohbet edelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler