Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

30 Ağustos Dumlupınar Zafer Kutlamaları..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe

Bu resimde duygularımı açıklamadan geçemiyeceğim.İnsanlardan kolay kolay etkilenmem ama Yılların yorgunluğuna rağmen o ak sakalıyla Gazi dedemin gelişiyle, ziyadesiyle etkilendiğimi itiraf etmeliyim. İçim müthiş derecede onun mübarek elini öpmek ve sarılma arzusuyla doldu taştı.O esnada motorlarımızı inceleyen gazi dedem " ben bunların(motorlarımızı kast ederek) hepsinide parmağımda oynatırım beh!" diyerek ne kadar motorlara meraklı olduğunu bizlere kendine özgü ifadesiyle anlatmaya çalıştı. "Vay Gazi dedem hoşgeldin ... müsade et de o elini öpeyim dedem " diye haykırıverdim. Birden bana döndü "- Gel evladım. dedi. Sanki karşımda Gazi dede değilde, koca Türkiye Tarihi dikiliyordu.Elini öptüm ve sarıldım.Sanki bir tarihe sarılır gibi hisler oluşuverdi içimde. Gözlerimden öptü ve dedi ki: - Evlat beni sevip saydığın için sana çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin. Bu sözler benim için yeterin çok ötesinde bir mana bulmuştu. Bunca Yıldır nice Zafer bayramlarını kutlamıştım lakin bu 30 Ağustos Zafer bayramı, bu olaydan sonra bende çok daha farklı iz ve lezzet bıraktı.

REsmi geçit Törenine bizlere de yer vermeleri bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Resmi geçitten önce ki durumumuz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Abi Çok Duygulandım. Ellerine sağlık
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Elinize yüreğinize sağlık.
    Alçakgönüllülük asalettir asalet Türk kanında vardır. Sevip saymak vazifemizdir ama hey gidi ulu çınar; teşşekkür ediyor bizim ona etmemiz gerekirken
    Gençlik kaybolma, unutma, unutturma...
    Maddi menfaatlerin manevi değerlerin üzerine çıkmasına izin vermemeliyiz..

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne mutlu türküm diyene
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    abi harbıden
    duygulandım Atam doğru söylemiş
    MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
    Ey şehıtlerımız dedelerimiz emanet bıraktığınız vatanın sonuna kadar bekçileriyiz ruhlarınıza binlerce Fatiha hediyemiz olsun .
    Torağının her karesıne varsa mezar taşın
    Bu topraklarda yaşayan her ferdin bitmez gönlünde senın aşkın

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    30 ağustosun başlangıçıdır Dumlupınar ve 9 eylül de izmirde bitmiştir. Ne mutlu bizlere sizler gibi cumhuriyet çocuğu arkadaşlarımızla aynı platformlardayız.
    sevgilerle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler