aynı güzergahı bende gezmiştim motorumla 1 ay önce harika yerlerdi günübirlik yapılabilecek en güzel gezilerden biridir çok güzel bir gezi olmuss .kazasız belasız sürüşler dilerim...
aynı güzergahı bende gezmiştim motorumla 1 ay önce harika yerlerdi günübirlik yapılabilecek en güzel gezilerden biridir çok güzel bir gezi olmuss .kazasız belasız sürüşler dilerim...
biri sana "Armutlu' da armut yoktur" deseydi, yine de gider miydin o yolu?
bir ayu atasözü der ki:
armut 500km mesafede de olsa gidiniz ve yeyiniz
heh tam güzel örnek...
oraya gittik..yolu deptik...ama erken gel dediler yemeğe katılamadan döndük...e napim bir gezi yüzünden işyerindeki karizmamızı mı çizelim...olm ben şefim orda...adamların başında olmam lazım...organizasyonu yapmam lazım...bana tekmil verilmeden evine gidemiyor elemanlar...
şimdi sen söyle...bugüne kadar bir taş üzerine taş koydum alınterimle de..örneklerle...
artı bu aralar yengeyle çok monopoly falan oynuyon galiba arsa marsa falan...
sağol... gözümde tütüyor şimdiden...
yani Armutlu ve Armut arasında ayu çağrışımı bulmak anca senin zekana yakışırdı...akıllıyım diye geçinirsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
siz aç çakal sürüleri kanımızı emersiniz hatta çakal demiyim hayvanlarda onur var doymak nedir bilir...sivrisinek gibi emersiniz gelsek baksak hepiniz boş işler yaparsınız...1 kişinin yapacağı işi 5 kişi yapar...orda saçma sapan yazışmalara belgelere damga vurur dosyalarsınız..malzemeleriniz bile devlet malzeme ofisinden geldiinden dandiktir iğrenctir...zevksiz ruhsuz klimasız odalarınız vardır ..hayalleriniz bile gridir...Allahın sözleşmeli mamuru...
%2.5 zammış...gidin düdük çalın ışık kapatın saat 21.00 de...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Çok güzel gezi olmuş.Paylaştığın için teşekkürler
mete emekli olunca çınarcığa yerleşirsin artık senede bikaç kez gitmeden duramıyon çünkü .. gerçi hakikaten güzel yer
Çok Güzel Gezi olmuş..
Bu Cibief de arkasına denizi aldığı her resim çok hoşuma gidiyor..
vayy Oğuzum kardeşim kadim yol arkadaşım adamım uğrarmıydın buralara...
Cennet aga... orası benim arka bahçem...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------
ben olmayınca kadraj açılıyor evet...
güzel gezmişim yav...valla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)