anılarda diyebilirmiyiz hee
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
bi motora bu eziyet yapılırmı yaaa...
bide çıkar artık gösterge panelindeki naylonu allahın görgüsüzü
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi günü birlik bi gezide aslında zor bir yol seçmişsin ben geçen sene yaptım senin yaptığın geziyi armutluya girdiğimde yatağa kendimi zor atmıştım sen bide geri dönmüşsün gerçekten zor hele o yapım aşamasındaki armutlu yolu gerçi busene arabayla gittiğimde yol sadece toprak ve çakıl bölümleri vardı vatan caddesi gibi genişlemiş di yol ama bitsin güzel bir orman yolu olucak.sana ve motoruna allah zeval vermesin...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
güzel gezi olmuş imreniyorum vala
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
Boys Anılar diyelim kısaca...
43.000 borumu sorumu Barış Abi...o naylön motörün bekaret zarı...
canım kardeşim bana bunlar çerez..
Giderken İzmit Körfezi dolandım dönüşte feribota bindim gerisini sen düşün...sonra 1800 km gezi yapanlar Hacı oldum saıyor...len ben günde 1000 km deviriri totoşu hissetmem sadece...eski torpağız eski mobiletciyiz eski bisikletciyiz...ilk motorumuz değil Allaha pin2 şükür...
Yalova benim Arka bahçem abi... ABD-Meksika hesabı...
bir günde senle gideriz birader korkacak bişey yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tekerine sağlık.Çok güzel gezi olmuş.İnsanın cbf150'si olurda durabilir mi?Dağ bayır demeden gezmek lazım.Ben de önümüzdeki günlerde Uludağ'ın arkasına , kestel bölgesine keşif turu yapıcam.Osmangazi'nin otağ kurduğu , bizanslılardan kalma tarihi eserlerin olduğu , fabrikaların el süremediği harika doğasıyla Keles bölgesini gezicem.
Bu arada motorunu yenileyip göstergedeki naylonu çıkarmayan tek motosiklet kullanıcısı sensindir heralde.Zaten o naylon yapışmıştır oraya.
Motoru yeniledikten sonra performans nasıl?Memnun musun?
Mete abi tekerine sağlık
Başlık 10 numara olmuş çok çarpıcı
Tükkan değil, gezici tükkan diyelim biz ona. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı da deniyor resmi dilde. Yanlız şimdilik sadece soğuk su var, ileride parayı bulunca çay-kahve makinası da alırız 17+1 kişilik küçük otobüsümüze.
Mezit bekleriz efem, İznik Yenişehir Orhangazi peronlarına, ama sanada sadece su var
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Güzel bir gezi olmuş Metehan.
Anlatım az olsa da fotoğraflar her şeyi anlatıyor aslında.
Yemek resimlerini koyarak Çin işkencesi yapma bize, şu mübarek günde.
Yolun daima açık olsun.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
yav mete otur oturduğun yerde ne işin var oralarda yorma kendini
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Öyle boş boş dolanıp duracağına, bir gün beraber gidelim de, şu bizim kayıp arsayı bulalım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
vay vay vay kayıp arsa falan filan ...millette ne mal mülk var beee
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Kumlada bizim evin önünde de foto çekseydin.... Boş boş dolanmışın...Bi işe yarasaydın....
Ne o lem..Ya vaktin çok..Ya işin yok?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Güzel gezmissin ustam..
Kutlarim..
Ellerin motorun dert görmesin..
nasip olursa yıllık iznim yakın...oralarada akıcam...zaten oraya yolum düşerse önceden haberin olur...İzniğe gelebilirmisin Gemlik Orhangazi tarafına...
performans aynı valla...canaver o nylon çıkarsa benden bir parça kopar ruhumdan...
sağolasın...kanka avatarındaki ŞEY ne..
bol kazanclar kanka...
sağol abi...işkence değilde sizin sevabınız artar...
2 ay sonra ilk gezi abicim...
aval aval gezindim valla..çağırıyom kıvırıyon bi mazeret buluyon...
sen badana ayşegül beni boya yaparken millet parsayı götürüyor..
sizin ev çok menşur orda zaten...siz yokken yazlığınıza biri anahtar uydurmuş apart otele çevirmiş...namusumla gezdim...
eyvallah pala gardaş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ula yatıp uyusana sen Trafik canavarı gibi kıpkırmızı gözle bütün gece araba kullanacaksın Modifiye Panda
Geldiğimizde sen napıyorsun? Satışşşş...satış yapan kanka adlı üyeden alıntı
BKZ: Muratlı buluşması...
Abi milyon dolardan bahsediyor bizimkiler.BBRR Başkan adlı üyeden alıntı
Meto kankamla bulursak, satar, gırtlağına çökeriz.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)