30 ağustos zafer bayramı konvoyu mersin
Reklamlar
-
31 Ağustos 2009, 04:46
Reklamlar
-
31 Ağustos 2009, 05:07
-
31 Ağustos 2009, 06:28
-
31 Ağustos 2009, 09:50
çok muhteşem olmuş ama ekipte eksik var,70 lik delikanlıyı göremedim
-
31 Ağustos 2009, 10:10
gercekten güzel görüntüler tesekkürler hepinize
-
31 Ağustos 2009, 10:55
On numara olmuş, herkesin ayağına yüreğine sağlık diyorum.. ayrıca motor afişleride çok hoş
-
31 Ağustos 2009, 11:06
Helal olsun mersinli arkadaşlarım
-
31 Ağustos 2009, 11:28
Mersin İl Temsilcisi
bunu ilk olarak 9 genç olarak mersin'de kendi başımıza yapmıştık. neredeeen nereye....
tebrikler, güzel organizasyon olmuş. etkinlikten haberim vardı ama dün kahramanmaraştaydım :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
31 Ağustos 2009, 11:33
tebrıkler harıka bı gun olmustur umarım... bız ankara akvaryum ekıbı olarak sıkı denetımlerden dolayı dun yol yapamadık... ama sızlerı bızım yerımızede kutlama yapmıssınız anlasılan....
-
31 Ağustos 2009, 11:42
Süper Bi Kutlama Olsun Siyah cbr Bayıldım
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
31 Ağustos 2009, 11:50
tebrikler arkadaşlar anlamlı bir etkinliğe dahil olmuşsunuz, motorlarınıza sağlık, kazasız sürüşler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
31 Ağustos 2009, 11:56
Mersin'i özledimmmm... Günün anlamı açısından güzel bir etkinlik... Yalnız kasksız arkadaşları da uyarmanızı kasksız sürmelerini engellemenizi beklerdim... Tabii polis arkadaşın da kaskını takıp kasksız arkadaşlara örnek olmasını beklediğim gibi.
-
31 Ağustos 2009, 12:17
Etkinlige katılmayı cok istiyordum ama son anda işim cıktıgı için yaylaya gitmek zorunda kaldım... Guze bir etkinlik olmuş arkadaşlar. Emeginize saglık...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
31 Ağustos 2009, 22:43
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
çok muhteşem olmuş ama ekipte eksik var,70 lik delikanlıyı göremedim
aşağıdaki linkte görebilirsin
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1758045
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
-
-
merhaba arkadaşlar işlerim nedeni ile uzun zamandır siteye katılamadım.
30.ağustos turunu .M.M.K olarak hep beraber katılıp kutladık.akşa akşam iftarda yönetim olarak iftar yemegi verdik çok güzel bir gün geçirdik.ama akşam başkanımız mustafa güder kardeşimize bir tlf.geldi ve çok üzüldük terör hainlerinin yola döşemiş oldukları mayından dolayı 4.aşkerimiz şehit olmuştu bunlardan 1. taneside başaknımı mustafa güderin akrabası idi hepimiz çok üzüldük. ve çarşamba günkü çenaze törenine M.M.K olarak katılmaya karar verik.vatnımız sağ olsun .bütün şehitlerimiz için en azında. bir doğa okuyalım.
-
Çok Güzel Bir Ertkinlik Oldu..Mersin Motor Kulübü Olarak Bayram Coşkusunu Bizle Paylaşan Üyelerimize Teşekkürler...
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Güçlü, Mersin'de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurladık..Cenaze Aracının Önünde Motosikletlerimizle Şehir Mezarlığna Kadar Mersin Motor Kulübü Olarak Katıldık ..
-
Tebrikler arkadaslar güzel organizasyon
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler