güzel bir etkinlik ve sürüş oldu biz hernekadar yarı yolda ayrılmak zorunda kalsakta o havayı solumak bile bir başka güzeldi organizasyonda emegi geçen arkadaşlara ve katılan arkadaşlara teşekkürler tekerleriniz düz bassın
güzel bir etkinlik ve sürüş oldu biz hernekadar yarı yolda ayrılmak zorunda kalsakta o havayı solumak bile bir başka güzeldi organizasyonda emegi geçen arkadaşlara ve katılan arkadaşlara teşekkürler tekerleriniz düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Bu güne gereken özeni gösterip korteje katılan bütün arkadaşları kutluyorum.
supersınız superrrr
fotografları ekleyen arkadaş beni cekmiş rastlantı.. teşekkürler..
harika bir organizasyondu. grup düzenini bozan arkadaşlar olmasına karsın kazasız belasız tamamlandı...
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
çok güzel olmuş. gurur duyulacak şeyler.
katılan herkese teşekkürler. çok güzel bir kortej oldu daha nice kortejlere.
güzel ve kalabalık olmuş...
İlker&Burçin ellerınıze saglık fotolar cok guzel...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
ellerinize sağlık resimler güzeldi.
daha daha..
berk özellikle sende bayagı bir materyal olması lazım..durup durup çekim yapıyordun press t-shirt üyle..
Masallah , tekerinize saglik sizlerle olmayi cok istiyordum lakin yeni dogan kizimla gecirdim gunumu.
bravo.
First Day Of My Life
çalıştığım için katılamadım ama buradan herkezi gördüm katılmış kadar oldum..bayağı kalabalık olmuş..m.t yede bu yakışırdı zaten..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
ilker burçin elinize ve emeğinize sağlık güzeel fotolar..
ilker GV 650
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)