len stero güzel gezi olmuştur herhalde dicem...çünkü yol ve senin zc den başka resim atmamışsın len.....ne kendiresmin var doğru dürüst nede bi manzara resmi ....hep yolda bi zc...bi de hep aynı poz..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Çok güzel gezi olmuş semihcim.. yüreğine sağlık..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
helal olsun semih devamını bekliyoruz...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
güzel gezi ama bazı fotolar çok bozuk çıkmış, akçayda kaldığın otelin adı pembe köşk benim evime 150mt uzaklıkta
semihim yüregine saglık anlatım da güzel gezide güzel kardeşim inş seneyede beraber gidecez bi aksilik olmassa
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
en kısa zamand akendine bir fotoğraf makinesi al
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
iyi bir yolculuk olmuş anlaşılan, emek verip paylaştığın için teşekkürler. Nice kazasız belasız bol km'ler
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Bizim çinlileri hayatında bir kere bile kullanmamış o kadar çok adam öylesine önyargılı ve kinli bir şekilde saldırıyor ki bizim motorlara, bazen biz bile altımızdaki motordan şüphelenir oluyoruz Bak ne güzel işte dünyanın yolunu dolaşıp dönmüşsün sorunsuz. Tek sorun kayış meselesi olmuş ki o da zaten belirttiğine göre senin hatan gibi görünüyor 6.000'den sonra hala değiştirmemiş olmakla.
Güzel bir gezi olmuş, bizede ilham kaynağı oldun Semih teşekkürler
:cherry: :cherry: :cherry:
güzel gezi olmuş eline koluna tekerine sağlık...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
çok güzel gezi olmuş paylaşımın için teşekkürler memleketimi bu şekilde tekrardan görmek güzel haziranda da böle bi geziyi ben yapmıştım gerçekten çok eğlenceli bir yol gönen yenice baraj yolu bol virajlı orman manzaralı.. ama seni gerçekten tebrik ediyorum o yola gece girip sağ çıktığına çok zorlayacı virajları olan bi yoldu. ii ki başına kötü bişey gelmemiş benim o yolda 1 sene önce acı bi tecrübem oldu. paylaşım için saol
selamlar valla cesaretin dolayı kutluyorum senı bir şey sorcam virajlarda nasıl motor zorlandıyın oldumu hiç
arkadaşlar inşallah yaza hepberaber bişeyler yaparız ben kordine edrim yeterki gönüller bir olsun
Kim ne derse desin benim gönlüm sarhoştur
Gezi çok güzel olmuş. Büyük keyif aldığın belli.
Paylaşım için teşekkür ederim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)