Harika bir gezi olmuş tebrik ederim ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tebrik ederim gerçektende tekerine sağlık
helal sana Özerim
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yok artık =) o başlangıçtı ve kasa taşımak içindi :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ÖZERİM gezi de fotolarda çok güzel olmuşş sorunsuz geçtiğinide çok sevindim
( gerçi önceden haberim vardı ama ) şimdi fotolara bakıpta yazmamak olmaz dimi daha yeni bakabildim valla
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Özer helal olsun kardeşim benim çocukluğundan beri hayalini kurduğum rotayı gerçekleştirmişsin. Harika bir gezi olmuş sorunsuz bitmiş çok şükür. Fotoğraflar ve anlatım için teşekkürler.
Çerez gezimi ? Aman Allah ım şunu söyleyene bak sen Beşiktaş ile Mecidiyeköy arasında geziyorsun boyna birde adamın yaptığı 1900 km yola laf ediyosun. Taş olursun taş
Seni tirbiyesiz fesat panda
Sen daha 600 km lik rotayı söylediğimde bile gelemem dedin birde adama laf atıyosun. Suss tüüttt hııımmmmm cısssss.
Alem adamsın yav gülesim geliyor yazılarına Birincisi putperes değilim puta takınsaydım senin gibi bereket tanrısına tapınmazdım
Bereket tanrısını bilmeyenler için aşağıya resmin linkini ekliyorum resmi eklemiyorum ayıp olmasın
http://img.blogcu.com/uploads/burakulgenalp_bereket.jpg
İkincisi dostum motoruma bağımlıyım çok şükür dediğim gibi o benim 3 numaralı aşkım ve biz çok sevişiyoruz aramıza girme kara kedi.
Senin gibi hay ben bu motorun selesine hay ben bu motorun yağ eksiltmesine hay ben hay ben demiyorum
Tekirdağ-Çorlu
babcım çok canım çekti yaaa...uufffffffff....ama ben "çalış, çalış, çalış..."
Amanın başlığı yeni gördüm süper bi geziydi özer fotolar için teşekkürler dönüşte erken dönmek zorunda kalmasam bodrumda eğlensek çok güzel olacaktı ama sağlık olsun açılışı yaptık bi kere yollar bazen gözümüzde büyüsede gidince bütün yollar bitiyor benzin biraz ucuz olsa hemen turkiye turuna girişirim
İki kişinin bindiği motor değildir.
Kankam Sendende REsimler BEkliyoruz. Sende Çekmiştin Fotoraf Hatırlatırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------
TEşekkür Ederim ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------
Abi Cok SAgol İnsallah Sende En kısa Zamanında Hayal Ettiğin Bİ GEziye Direksiyon ÇEvirirsin..Özer helal olsun kardeşim benim çocukluğundan beri hayalini kurduğum rotayı gerçekleştirmişsin. Harika bir gezi olmuş sorunsuz bitmiş çok şükür. Fotoğraflar ve anlatım için teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 PM ----------
Olsun Zamanı gelir Usta Buluverirsin sende kendini Yollarda ) Ama Sen Genede Çalış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------
ADam Gibi YOla Çıkıpta Bi Gaz AÇtıgını Göremedik MEto.. Ona Buna Ne LAf Atıp Duruyosun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 PM ----------
Aga COk TEsekkür Ederim, Hemen Sradı SAtıp Enduro Bi ALet Alalım sanada beraber Vururuz Kendimizi Dağa, Taşa, YOllara, Antalyaya Ruslara
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 PM ----------
DOstum TEşekkür Ederim İnşallah Daha Güzel Gezileride Buraya AKtarırız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 PM ----------
SAgol Abi.. ah o Bmw Bende Olsa Ne Yollar Yaparım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 PM ----------
SAgol GÖkhanım İnşallah daha nicelerine Beraber Cıkarız..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------
Abi TEşekkür EDerim Gerçektende Çok tarih Kokan bi Yerdi Orası.. Hayran Kaldım.. Bir Sonraki GEzimde Yine ORaya ugrama niyetindeyim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Özerim tebrikler kardeşim cesur yüreksin sen helal olsun YÜRÜ BE ÖZER
İyi birisiyim ama en iyisi ben değilim :cherry:
cibiefimin kurma kolu 1.5 yıllık üyesin daha neyi görecen...katıldığım gezilerin linkini mi sırf tek motordaki 50.000 km mi sokayım gözüne...
sen yokken ben gezilerdem bıktımda inzivaya çekildim...2005/2006/2007 de gezdim noktayı koydum...sonra sen fırladın çıktın ortalığa üye oldun 07 sonunda...
motorda toplam kilometren ne ki babayaro...20.000 ise onun 10 da 1 ini bu gezide yaptın...
benim 91 de mobiletim vardı...sen 91 de ne yapıyordun onu bi düşün...
1986 da eniştemin jawası altında kaldım olduğu yerde ağırlıktan...o yıllarda olimpiyatlar vardı Rusya yoktu...USSR vardı maçları bile hatırlarım...Sergeı Bubka falan...artcıyken ayağım yandı jawada...iyi oku bunları kereste...
ben bakmaktan yoruldum..mükemmel olmuş ..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)