inanılmaz guzel paylaşım tşk arkadaslar...
inanılmaz guzel paylaşım tşk arkadaslar...
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
bu arada datçaya kadar bende 151rs ile gitmiştim :D marmoka :D 700 km ne iyi yollardı be :D allah ss ile nasip etsin o yolları bidahakine virajlar bomba
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
güzel gezi olmuş paylaşımınız için teşekkürler
Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23/Moto23
güzel gezi paylaşım için teşekkürler
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
yüreyine sağlık özer güzel gezi olmuş paylaşım için tşkr.....
:wiinkk: Arkamdan gelme bende kayboldum:cherry:
eline,yüreğine,emeğine sağlık arkadaş,çok iyi etmişsin,sorunda yaşamamışsın ooohhh,ne güzel.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
vay kankalarım helal olsun size...marmariste bbrr...ayvalıkta bıyıklı...izmirde forrapa uğramamak olmamış ama...
keyifle okudum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.. Metecan Sende Yap Bi GEzi Şöyle Güneylere Müneylerede Okuyalım Keyifle
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
kanka bunlara çerez gezi deniyor...Diyarbakıra Karsa gidicen Antalyaya inicen gözüme girecen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mükemmel bi gezi yaa paylaşım için tesekkürler ...
Kuşadasına ugramamıssınz abi üzüldüm yha
teşekkür ederim.. yeni üye olmuşsun sanırım. seninde gezi yazılarını bekliyoruz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------
inşallah bir sonraki sefere Orayada FArklı bir ROta Yaparak ugrayacagım... Sevgiler.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Teşekkürler paylaşımınız için ,özellikle Belen kahvesinden çektiğiniz resimler benim için en güzel karaler.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
mükemmel gezi olmuş..zevkle okudum
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)