yine çok güzel bir yolculuk olmuş muhammet abi.resimler çok güzel.tekerin dert görmesin devamını bekleriz.
yine çok güzel bir yolculuk olmuş muhammet abi.resimler çok güzel.tekerin dert görmesin devamını bekleriz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Konuya girer girmez ilk fotoğrafta Paşa limanımızı ve teknemi görmekten memnun oldum, güzel gezi, paylaşım, teşekkürler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
2 kere yanından geçmişliğim var. Cehennem tepesi diye bildiğimiz Cunda'nın üst tarafındaki ev, o yoldan Parlementerler (!) sitesine, yalancı boğaza gidilir.
Hamamcının evi diye biliyorum, sahibi İst.Beyoğlu'daki meşhur bir hamamın sahibiymiş. Bir zamanlar kumarhane gibi çalıştırıyormuş.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Harika fotoğraflar, eline sağlık Muhammet Abi...
:cherry: :cherry: :cherry:
çok güzel bir gezi olmuş sayenizde bizde sizinle gezdik. elinize, tekerinize sağlık.
keyifli bir gezi ve harika fotoğraflar,ellerine sağlık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Mükemmel paylaşim teşekkürler...
acaba 2teker,motoron yada başka dergilerden burayı takip eden birileri yokmu?? burda iyi bir gezı muhabiri VARRRR
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Yapmış olduğunuz gezi ve yorumlar çok güzel . Yenilerini bekliyoruz
Hamamcı içine hamam yaptı mı bilmiyorum. Ama yapmıştır küçük bir hamamcık herhalde. Türk hamamında poker oynamayı ise düşünmek bile istemiyorum.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Geziniz çok güzelmiş, fotoğrafını çektiğiniz yerler de öyle. Ama harika fotoğraflar şeklinde yalandan, ezberden yorum yapmayacağım. Mekanlar çok güzel ama fotoğraflar kötü. Belki ayarları yapamadınız, belki de makinanız pek iyi değil. Gittiğiniz bu güzel yerlerde biraz daha iyi bir makinayla çok iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.
Fotolar nikon s700 ile çekildi . Bazı resimlerdeki makinanın performansından bende memnun değilim. Sonuçta compart bir makinadan da daha fazlasını bekliyemeyiz. Ama sitede göründüğü kadar da kötü değiller 5 mgpix ayarıyla ile çekildiler. Photobucketin küçütlmesi ardından netlikleri kayboldu ilk fotolarda ki zeytin agacı yanındaki sinekler bende çok daha net görünüyor
Nikon D 300 ilede uzun zamanlı motosiklet seyahatlerine gitmiyorum , sende bilirsinki onun içinde (ekstra objektif ,lens, flash )motora ayrı bir çanta monte etmem gerrekecek.Ama senin göz zevkin için arabamla gittiğim bir gezide çektiğim zeytin agaçları fotolarından bazıların aşağıya koyuyorum
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Mitolojik geziye gidiş yazısı gibi gezinde süper olmuş.
Canım papalina çekti şimdi. Paylaşım için teşekkürler.
tekerine,yüreğine sağlık abi süper gezi olmuşdaha resim varmı??
önceki gezideki resimler gercek bir profesyonel çekimler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)