tek kelime ile süppeerrrr olmuş. okuyup resimleri izlerken adeta sarhoş oldum. emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler taglis
tek kelime ile süppeerrrr olmuş. okuyup resimleri izlerken adeta sarhoş oldum. emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler taglis
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
abi antalyadan geçiyorsun ve haberimiz olmuyor..
keşke bilseydik..
emeğinize, tekerinize sağlık paylaşım için teşekürler gerçekten güzel bir gezi olmuş birde biz özgür bırakabilsek şu ruhumuzu
HAYATLA DALAŞMA :)
çok güzel gezmişsiniz abi... motor 10 bin olmuştur
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
güzel gezi tebrikler..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
muhteşem yerler gezmişsin güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
Öncelikle gezin çok güzel olmuş ve bana daha önce benzer yaptığım geziyi hatırlattığın için çok teşekkür ederim. Yanlız 3 gün bu rota müthiş performans ama bir defa daha yaparsan sindirerek git çok şey kaçırmamış olursun.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
çok güzel,keyifli,mükemmel bir gezi olmuş.fotolarda harika.ayrıca;küçük motorla uzun yola çıkılmaz diyenlere de bir belge olmuş.kim demiş olmaz işte aslanlar gibi hemde iki kişiyle.bravo diyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Öncelikle yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkür etmek isterim. Amacımız keşif ve limitleri zorlamaktı. Bu durumda YBR ile gidilebilecek çok yol olduğunu kendimize ıspatladık, bu da benim için kafidir.
Çok teşekkür ederim.
Birilerine birşeyler ıspatlama çabasında değildim, kendi sınırlarımı zorlamak istedim ve böyle bir rota seçtim.
Kartallar yalnız uçar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)