Berk geçmiş olsun
kadir beni anmışsın sol kulagın duymuyo sanırım
çağlacım haklısın süper vokaliz biz
Berk geçmiş olsun
kadir beni anmışsın sol kulagın duymuyo sanırım
çağlacım haklısın süper vokaliz biz
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
berk kardeşim gecmiş olsun ayrıca furkanı artcı olarak aldığın için teşekkür ederim . senın motorda cocukları ceken bişey var emın ol o gün o kadar motor var arda da senın motora gözünü kestırmişti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 AM ----------
ya şu künefenın tadına bide biz bakalım
gecmıs olsun berk abı berk abıyle sabah engın hocanın cadırına cok gulmustuk :D
geçmiş olsun berk.iyi fazla bir şey olmamış.ama apache çocukları harbiden çeken bir tarafı var.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ya ben sucu geldi sandım gece. kafayı kaldırmadım o yüzden.
Len konuşacak başka bişey kalmadı mı. Bi daha almıyorum çadıra kimseyi. Getirin çadırınızı yada ıslanın yağmurda. Dedikodu çıkıyor.
Bu arada bakalım ne kadar girecek bana. hem paralı yolun parasını verip gişelerde ceza yiyen ben oldum. Kimseye KGS de yok bundan sonra
Motoru yaptırdım resimlerinide paylaşayım dedim
Yolver gitsin .
Kardeşim güle güle kullan ALLAH kaza bela vermesın
Onca fotoğrafın arasında gargaraya gelmiş..dur bir daha koyayım şunu
Bu çadırın içinde o anda ben yatıyorum
Sen battın battın haberin yok..3 motor bir anda geçti sen elinde kalakaldın KGS kartınla
Acayip gülmüştüm varya
Birde gece gece benzin masrafı çıkmıştı sana..
Hepten battın hee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------
Berk geçmiş olsun bu arada..
bu kimin çadırı?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)