sagol kardeş seninde benden aşağı kalır yanın yoktu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 PM ----------
yengede motor yok, fotolar cok iyi cıkmış herkesin eline sağlık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 PM ----------
ne oldu senin motor borcun?
ne oldu senin motor borcun?
çok güzek bir gezi olmuş paylaşım için tşkler
Yüksek Kalite Üstün Performans
güzel bir gezi olmuş . fotolar anlatıyor herşeyi
paylaştığınız için teşekkürler
fotograflar harika
videolarıda buraya atarmısınız... facede paylaşıma açmıştım... möthiş konserimizi paylaşmamak ayıp olur
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
müthiş konser?
benim solumda aygül vardı.. bana öyle pek müthiş gelmedi..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
aygülle muhteşem ikiliyi oluşturduk zaten vokalde
ben en çok sabah güldüm....
ben:akşam rahat uyudun mu?
alpher81:evet gece biri geldi çadırıma ama kimdi bilmiyorum
ben:nası yani
ve berk geldi....
ben:günaydın berk gece rahat uyudun mu?
berk:gece birinin yanında yattım ama kimdi bilmiyorum
ben:
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Günaydın çağla uyandım canım sıkkın biraz. Akşam arabayla dışarı gezmeye çıktık kapı önüne parkettiğim motorun ustune Veledin teki binmye çalışmış motoru oldugu yerde devirmiş allahtan altında kalmamış göründüğü gibi 150 - 300 tl arası beni masrafa soktu bu gün motoru servise sokacam. :(
Yolver gitsin .
Geçmiş olsun berk.. dediğin gibi velede bişi olmamış, o zaman daha büyük sıkıntı olurdu.. ama uyuz oluyorum böle şeylere.. insanın başına ne gelirse ya meraktan yada meraktan gelir biliyosun..
geçmiş olsun berk.... olur böyle şeyler sıkma canını
[/B]
Sağolun arkadaşlar naparsın olacağı varmış neyse arkadaşlar sizleri seviyorum önemlisi burda bir arada olmak bu tür şeylerin fazla bir önemi yok benim için hayırlısıyla bi organizasyon daha düzenleyip gidelim uzaklara ;)
Yolver gitsin .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)