Bendekiler bunlar ) Birkaç fotoğrafı rtük kaygısıyla ekleyemedim )
Bendekiler bunlar ) Birkaç fotoğrafı rtük kaygısıyla ekleyemedim )
Bir avuç tomurcuk açmış kıyıköy civarlarında ....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
vay be .......... diyorum sadece...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
anaa ağacımı yağmalamışlar
nerden başlamalı ki bu geziyi anlatmaya , öncelikle bizi eşsiz yorumlarıyla ve kemanıyla kendimizden geçiren bystar (özer) 'e beyaz duman atan motoruyla emraha (umarım ismi doğru hatırlıyorumdur) geç gelen caner'e sessiz sedasız takılan helim'e , anahtarı kaptıran ozan'a voleybolda bizi darmadağın eden Caner'e büyük bir cesaretle dilaverin çadırını yıkan eray'a hakem hasanpınar'a yoldaki acı fren sesiyle şerif'e organizasyonda emeği bulununan çağla'ya dalgalara kapılan özdeş'e sudabatmayan dalgalara yenikdüşen adama ve ismini sayamadığım vakit ayırıp konuşamadığım herkese teşekkürü bir borç bilirim. .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 PM ----------
nasıl yani?
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Yeni bir üye olarak katıldığım bu ilk geziden büyük keyif aldım diyebilirim kuyucadısı çağlaya bu organizasyonu tertiplediği için teşekkür inş. sonraki gezilerde tekrar bir araya geliriz....
Bu arada büyük motorcu ardaya ( sanırım askon kullanıcısının gerçek adıyla adaşım SİNAN ın oğlu) bizlerle birlikte olduğu için teşekkürler
Sağlam motorcu......
Abi ne demek yaaa asıl biz çok mutlu olduk her nekadar fazla katılamasakta etkinliklere yinede gerçekten çok iyi geçti benim için bendede resimler var onları yükleyeceğim ama ardanın resimlerini çekmeyi nasıl atlamasşım inş. gezilerde bundan sonra dostluğumuz dahada pekişir...
başta sevgili cadı olmak üzere katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim güzel bir geziydi ve ben müthiş eğlendim.Dönüşteki yemeği kaçırdığıma üzüldüm.Otogara yetişmek için guruptan ayrılmak zorunda kaldım. ve dönüş yolundaki birlikte yolculuğu kaçırdım.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)