gezdim gördüm(3) orman göl gezdim balığa gittim foto çektim
-
09 Ağustos 2009, 23:25
Reklamlar
-
09 Ağustos 2009, 23:27
Abi iyi olmuş güzel güzel balık işi
Abi senin kafa sağlammı ya bi ara ayaklık kafama iniş yaptı diyodun...
Aman alınma abi geçmiş olsun...
-
09 Ağustos 2009, 23:28
süper olmuş . moto ile de gezmek ayrı zevk.
-
09 Ağustos 2009, 23:36
sey_47 adlı üyeden alıntı
Abi iyi olmuş güzel güzel balık işi
Abi senin kafa sağlammı ya bi ara ayaklık kafama iniş yaptı diyodun...
Aman alınma abi geçmiş olsun...
kafa düzeldi ama tomografi çektirecem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 PM ----------
az sonra kızartacam balıkları acep sazanın buğulaması olurmu denemek lazım googleden bi bakem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------
hep kızartırdım bu kez farklı bişe deniyecem şöle bi tarif buldum
Malzemeler :
Domates
Soğan
Maydanoz
Diş sarımsak
Marul
Tuz
K.Biber
Sazan
Yapılışı:
İlk önce sazanları tavada kızartıyoruz. Çok yakmadan tabiki. Kızartmış olduğumuz sazanları, geniş ve derin bir tancereye tek sıra diziyoruz. Dizilmiş balıkların üzerine marul yaprakları, onun üzerine ince dilimlenmiş domates, onun üzerine maydanoz ve son olarak ta bir kaç diş sarımsak. Bu malzemelerin üstüne ince dilimlenmiş limon koyuyoruz. Yeşilliğin üzerine balıklar ve üzerlerine sırası ile saydığım malzemeleri ekleyerek tencere dolana kadar işlemi tekrar ediyoruz. Tencerenin ağzını kapatarak, çok hafif yanan bir köze gömüyoruz. Yaklaşık bir 7-8 dakika balıkları ve malzemeleri yakmayacak kadar közde beklettikten sonra. Afiyetle yiyoruz.
alıntı
-
09 Ağustos 2009, 23:41
harıkasın
-
10 Ağustos 2009, 10:45
Abi sen bu resimleri cep telefonu ilemi cekiyorsun?
Sasirdim walla.. Harika resimler yani.. Ama sarj inda is yok sanirim.Durmadan bitiyor..
Baliklar nasil oldu?
Kafa nasil?
Simdi hastanedesin kafanin resmini cektirmek icin sanirim.
Umarim resimler iyi cikar...
-
10 Ağustos 2009, 10:53
ilk resim güzel.....de neresi burası kardeş...belki bizimde yolumuz düşebilir..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
10 Ağustos 2009, 10:59
dostum balıklar biraz ufak duruyor,sirkülere uyuyor değilmi.güzel zaman geçirmişsiniz.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
10 Ağustos 2009, 13:07
remzi66 adlı üyeden alıntı
Abi sen bu resimleri cep telefonu ilemi cekiyorsun?
Sasirdim walla.. Harika resimler yani.. Ama sarj inda is yok sanirim.Durmadan bitiyor..
Baliklar nasil oldu?
Kafa nasil?
Simdi hastanedesin kafanin resmini cektirmek icin sanirim.
Umarim resimler iyi cikar...
evet cepten çekiyom kafam iyi kurstayım öğleden sonra tomografiye gidecem rontgen temiz inşallah tomografi de temiz çıkar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------
Akileos adlı üyeden alıntı
ilk resim güzel.....de neresi burası kardeş...belki bizimde yolumuz düşebilir..
ilk resim diğer resimlerdeki ormanın gölü burası yozgatın güneyindeki orman gezdim gördüm (1) yozgatın kuzeyiydi burada güney ama balığı tuttuğum yer farklı uzak orası yozgata 50 km civarı şarz bitti oraları çekemedim,,ama resimdeki orman şehre komşu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 PM ----------
davids adlı üyeden alıntı
dostum balıklar biraz ufak duruyor,sirkülere uyuyor değilmi.güzel zaman geçirmişsiniz.
resimde öle duruyo kardeş sadece bitanesi küçük iğne ağzını yırtmış ölür diye aldım yani bu yüzden bırakmadım küçüğü diğerleri en küçüğü uzun sigara paketinden büyük en büyüğüde 2 uzun sigara paketi kadar
-
10 Ağustos 2009, 13:16
acaba şarz mı bitti yoksa balıklar çarşıdan mı biz de dün abimle gittik balığa ama flaş bellek kadar balık cıkınca vaz caydık şaka bi yere iyi gezmişsin abi açık hava orman ohoooo.
-
10 Ağustos 2009, 13:19
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
acaba şarz mı bitti yoksa balıklar çarşıdan mı
biz de dün abimle gittik balığa ama flaş bellek kadar balık cıkınca vaz caydık
şaka bi yere iyi gezmişsin abi açık hava orman ohoooo.
emin ol şarz bitti gezdim gördüm serisi (1) dede balığa gittim ama tutamadım hiç çaktırmadım gezmeye gitmiştim dedim ama bu kez tuttum
-
10 Ağustos 2009, 13:36
Ben olaya başka bir açıdan yaklaşacam . Geçen gün kafanızın yarıldığı yazıyıda okudum üzüldüm ama şunu düşündüm kendi hatanız bunlara sebep olmuş . Şimdi resimlere şöyle bir göz attım motorun olmazsa olmazı dikiz aynanız bile yok gezilere gidiyorsunuz . Yarın bir gün bir yazı daha yazarsınız soldan gelen arabanın altında kaldım diye . Bu yazdıklarıma kesinlikle kızmayın bunlar sizin iyiliğiniz için . Motor kesinlikle hata götürmez .
Saygılar ...
-
10 Ağustos 2009, 14:44
bosporus adlı üyeden alıntı
Ben olaya başka bir açıdan yaklaşacam . Geçen gün kafanızın yarıldığı yazıyıda okudum üzüldüm ama şunu düşündüm kendi hatanız bunlara sebep olmuş . Şimdi resimlere şöyle bir göz attım motorun olmazsa olmazı dikiz aynanız bile yok gezilere gidiyorsunuz . Yarın bir gün bir yazı daha yazarsınız soldan gelen arabanın altında kaldım diye . Bu yazdıklarıma kesinlikle kızmayın bunlar sizin iyiliğiniz için . Motor kesinlikle hata götürmez .
Saygılar ...
haklısın dün yana yatırdım motoru geziden dönüzce diğer dikizde gitti ilk dikiz geçen seneki kazada gitmişti
-
10 Ağustos 2009, 15:05
kartezyenx adlı üyeden alıntı
haklısın dün yana yatırdım motoru geziden dönüzce diğer dikizde gitti ilk dikiz geçen seneki kazada gitmişti
Dostum kendine iyi davran ..!!!
-
10 Ağustos 2009, 15:11
bosporus adlı üyeden alıntı
Dostum kendine iyi davran ..!!!
bencede yani....valla zaten kafayıda yardın...bari biraz daha dikkatli olda başka kazalar geçirme...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
10 Ağustos 2009, 16:21
alix35 adlı üyeden alıntı
bencede yani....valla zaten kafayıda yardın...bari biraz daha dikkatli olda başka kazalar geçirme...
iki aynayıda kaynattırdım az önce
-
10 Ağustos 2009, 16:39
paylaşım için teşekkürler , manzara süper ...
-
10 Ağustos 2009, 16:49
Ben her zaman böyle balık sevdalısıyım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
10 Ağustos 2009, 17:03
Moderatör
Hemşerim memleket nire diyecektim ama benden önce davranmışlar. Sevmem ben göl balığını, kendine has bir kokusu olur. Hamsi olsun, çinekop olsun, mezgit olsun, kefale sazana gelemem ben Paylaşım için teşekkürler.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
10 Ağustos 2009, 17:55
Lucas adlı üyeden alıntı
Hemşerim memleket nire diyecektim ama benden önce davranmışlar. Sevmem ben göl balığını, kendine has bir kokusu olur. Hamsi olsun, çinekop olsun, mezgit olsun, kefale sazana gelemem ben
Paylaşım için teşekkürler.
Hamsi olsun, çinekop olsun, mezgit olsun hiç tat alamam bu balıklardan
aksine kefal onun bir cinsi sarı kulak kefal biraz büyüğü Paçoz kefal çok severim
evet gölbalığından bende bişe anlamiorum,
nese bana müsade a2 kursuna gidiorum..
bu aralar baya bi boşladik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 PM ----------
at ekmei gelsin güzelim kefaller kapışsınlar hemen ortalık 56 olsun denizde
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler