hoçam güzel yoculuk imrendim resimler yazı çok güzel ama bizim gibi okumayı sevmeyen bir millete bu yazıları resim aralarına yaysan daha çok kişi okur sanırım ( umarım bu yorumuma kızmazsın ) birde kaç maloldu bu gezi ben hesaplayamadım da
hoçam güzel yoculuk imrendim resimler yazı çok güzel ama bizim gibi okumayı sevmeyen bir millete bu yazıları resim aralarına yaysan daha çok kişi okur sanırım ( umarım bu yorumuma kızmazsın ) birde kaç maloldu bu gezi ben hesaplayamadım da
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Pompei ve Morrison fotolarını görünce içim bir hoş oldu.
Elinize ayağınıza sağlık, tebrik ve paylaşımınız için teşekkür ederim. Büyüleyici...
Bu tür gezi yapacak arkadaşlar için oldukça açıklayıcı şeyler yazmışsınız. Resimlerde doyurucu vede kıskandırıcı...! Teşekkürler...
Hız tutku olmamalı...
pnkflyd selam; majesty400'ün güzelliklerini öğrendik.. birazda olumsuz gördüğün huylarını anlatabilir misin..?
tamam perfecto bir motor ama elbette şuyu kötü diyebileceğin bişeyleri vardır.. değil mi..?
harika ya bir haftadır nerdeyse dönüp dönüp resimlere bakıyorum. böylr süper gezi görmedim İçime yaşama sevinci doldu yaw hayal kurdukça. Maddiyatı ayarliym küçük çapta bende yapcam inşallah. Sadece vize alabilirmiyim kolayca diye endişelendim .üzerime mal mülk görünmesi gereklimi yoksa hesapta 5-6 milyar olsa yeterlimidir sizce? Birde öğretmenim özel sektörde ve yüksek lsns yapıorum acaba etkili oluyormu, kolaylık sağlarmı bu bana . Üzerine birşeyer kayıtlı deyilse zor deniyo yıkıldım biraz.
hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkasında bulur.
Aslında bu klasmanda çok fazla kusuru yok. ama tabii ki kişiden kişiye değişecek rahatsızlıkları var. örneğin ayaklar uzun yolda ve 140-150 km hızlarda çok rüzgar alıyor. ön cam da bu konuda yeterli değil. aynı şekilde artçı da ayak kısmından rüzgarı çok fazla alıyor ve bu bi süre sonra yorucu oluyor. Ayrıca artçının ayaklarını koydoğu yeri çok biçimsiz yapmışlar, rahat edemiyor. onun dışında rutin bakımlarda değiştirdiğim 3 adet hava filtresi de biraz masraflı ve benim kilometreden midir bilemiyecem ama her 3-4 ayda bir 2 adet hava filtresi alıyorum. ve sadece majesty için değil genel olarak yamaha servisleriyle ilgili bi problem var, o yüzden ben de kendi tamircimde yaptırıyorum bakımları. Dediğim gibi beni rahatsız eden unsurlar çok da önemli değil, bu klasmandaki diğer motorlara bakacak olursan (burgman400-Silverwing400) içlerinde en performanlı ve ekonomiği bence majesty.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:08 ----------
bizim de üzerimizde o kadar mal varlığı felan yoktu. bankadaki 10 milyarlık bir hesap vardı o kadar. eşim ve ben özel sektörde çalışıyoruz. ama tek artımız eşim daha önceden schengen vizesine sahipti. bence fransa bu konuda fazla zorluk çıkarmıyor, ben de oradan almıştım vizeyi. hem de 1 aylık vize aldık. umarım sorun çıkmadan alırsın ama bence bi turizm şirketine danış bu konuda. evrak konusunda sana yardımcı olurlar.
butun yazinizi kelime kelime okudum tek kelime ile mukkemmelsiniz idolumsunuz hayalimdeki geziyi gerceklestirmissiniz calisayim kazanayim butun parami boyle bir geziye harcarim allah insallah banada boyle maceraperest bir es nasip eder saygilar.
doğru motor doğru rota ve cesaret majesty sınıfının en iyisidir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
resimlere bakarken inannın kendim gezmişim gibi oldum paylasım icin teşekkurler bizim reise soyliyelim konya da lamosa bizide cıkarsın yut dısına imrendim sizlere kazasız surusler harikasınız
Gerçekten çok güzel bir gezi.Konu güncel kalsın diye yazıyorum
çok iyi yapmışsın arkadaşım senin sayende bu paylaşımı farkettim.
diğer arkadaşlar söylenebilecek herşeyi söylemişler , tek tek okudum hepsini fotolar herşey çok güzeldi , Teşekkürler paylaşım için bize cesaret vermiş oldunuz hepimize böyle bi hayali gerçekleştirmek nasip olur inş. saygılarımla..
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
topiği hortlatiğim için özür dilerim arama yaparken rast geldim gezi 10 numara olmuş
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
Bravo arkadaşım. Cesaretiniz için sizi tebrik ediyorum..
Teşekkürler arkadaşlar. uzun zamandır giremiyordum. cevap yazan arkadaşlara tekrar çok teşekkürler.
Bende şimdi gördüm valla bi 5 6 yıl sonra inşallah aynı şekilde tebrik ederim çok güzel olmuş
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)