vayy çok imrendim size kazasız belasız gidip gelmişsiniz muhteşem resimler,bütün yollar motorlarla dolu bayanlar özellikle dikkatimi çekti,bizde olsa kimbilir neler gelir onların başına !! darısı böyle bir gezi yapmak isteyenlerin başına...
vayy çok imrendim size kazasız belasız gidip gelmişsiniz muhteşem resimler,bütün yollar motorlarla dolu bayanlar özellikle dikkatimi çekti,bizde olsa kimbilir neler gelir onların başına !! darısı böyle bir gezi yapmak isteyenlerin başına...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
pompei'yi görünce aklıma pink floyd'un '68 pompei konseri geldi ve tabi şahane set the controls for the heart fo the sun performansı. isminiz de zaten pink floydmuş sonradan fark ettim
ço kgüzel gezi umarım ilerde ben de yaparım.
Az gezmişsiniz he..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
Güzel bir gezi olmuş daha doğrusu süper planlanmış bir gezi nicelerine ..
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
Geziyi yapan arkadaşımız yol ve insan kalitesi bakımından 20 yıl geriyiz diyo ben artırıyorum 35 diyorum..Motosiklet kültürü ülkemizde çok zayıf malasef her alanda geriyiz ikinci dünya savaşından çıkan yıkık dökük bir Almanya dan bile ne markalar ne yapılar ne temiz bir ülke meydana çıktı,Türkiyemizde yeterli potansiyel olmasına rağmen sanayide teknolijide eğitimde tarımda yolda bir çok alanda geri kaldık geri bırakıldık..
ileride gerçekleştirmezsem gözüm açık gidicek
tabi öncelikle güvenilir motor almam şart
ondan öncede hükümetin atama yapması şart
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Tek kelimeyle MUHTEŞEMSİNİZ, sizi tebrik ediyorum
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
bende artçım varsa eğer hele ki bu gülşahsa critostan şaşmam :D:D gezi tam da en süper olmuş yahu.. gerçekten çok güzelmiş.. tamda hayal ettiğim gibi tebrikler
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Süper valla abi elinize sağlık..
Ben Türkiyede kaybolurum sen taa nerelere gitmişsin .. ben gitsem sanırım geri dönemem
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Güzel gezi olmuş, resimler sayesinde İtalya'da motorsiklet sevgisinin ne derece fazla olduğunu ve güzel kızların da motor kulanabileceğini görmüş olduk. Sıra Kuzey Avrupa turu olmalı ama yazın olsun ki kış vakti hiç çekilmez.
Böyle bir gezi yapmak benim de hayalim .Ne mutlu size ve tebrik ederim
Yeni gördüm topiği. Çok güzel bir gezi olmuş. Maxiscootrer uzun yol için harika bir seçim. Koltukta oturur gibi geziyor insan. Maxi'nin bir sonrası Goldwing'dir başka motor tanımam.
cesurca
2010 yazinda Cesme den Ancona Italya'ya feribot ile gitmeyi oradanda kuzey Italya ve Fransa Belcika Hollanda Almanya turu planliyoruz . PNKFLYD un bu uzun turu maxi scooter ile yapmis olmasi cok cesaretlendirici. Hesaplarimiz 8-10 000 km civarinda. Vize suresinden ve paradan tasarruf yapmak icin donuste tren ile donus konusunda tereddutteyiz.
Ancak esas tereddutumuz Carnaby , Scarebo veya HD 200 ile boyle bir uzun turu yapabilirmiyiz? ( bu modelleri 16 inch tekerlekli , su sogutmali , hafif ve ekonomik olmalari nedeniyle tespit ettik . Belki Beverly 250 de bu listeye eklenebilir) Aslinda her motor ile tur yapilabilir ama uzun yolda ekonomi ve rahatlikta onemli .
15-20 HP gucunde maxi scooter ile boyle bir tura cikmak dogrumu ? PNKFLYD 400 luk bir motor ile bu yollari yapmis ve gruba uye bircok arkadasta uzun turlari tamamlamis. . SYM nin tum avrupada servis ve yedek parca agi oldugunu tespit ettik . Italyan motorlarinin zaten hicbir sorunu yok. Uzun bir tur icin 200 cc lik motorun arti ve eksilerini yorumlayabilirlerse memnun olacagiz
interneti dha yeni bağladım,ilk gözüme çarpan senin gezi oldu ,çok çılgın macera yaşamışşın,helel olsun usta.fotoları görünce,şimdiye kadar çöplük te motor kullandığımızı yeni anladım.şu konsolosluk işi olmasa türkiye dönmicem belki o kadar gaza geldim.majesty le nice keyifli şürüşler dilerim..
her ne kadar, kırmızı pabuçlu kızlarla dans etmeyi bilmesekte,kartal ın uçamadığı,şahin in yuva yapamadığı yerlerdede,MAJESTY le dans etmesini iyi biliriz..............:bounce:
tek kelimeyle BRAVO.takdireşayan olmuş.iki gündür arkadaşlarla sizin geziyi konuşuyoruz.paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
mukenmel arkadaslar cok tsk paylasım icin...
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)