Ellerinize,tekerinize,motorunuza sağlık...
Teşekkürler
Ellerinize,tekerinize,motorunuza sağlık...
Teşekkürler
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Ülkem kadar olmasada güzel yerler.Helal olsun çok güzel bi gezi olmuş
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
kusursuz bir gezi çok beğendim garip ama bende abinin ne iş yaptığını ve bildiği yabancı dillerin ne olup ne düzeyde olduklarını merak ettim.bide kaskını merak ettim zannedersem mikrofonlu bu kaskın değeri nedir ve çalışma sistemi nasıldır onuda söylersen abicim mutlu olurum
Ben bilgisayarda kurgu yapıyorum. çok az düzeyde ingilizce var.eşim daha iyi bu konuda! Kask Nolan N103 ve N102. Ben de BluetoothKit var eşimde normal N-Com sistem var(bluetooth suz yani). ben telefondan bluetooth üzerinden gps,müzik felan dinleyebiliyorum, araya bir kablo takıp eşimde benim dinlediğim müziği dinleyebiliyor, tabii ki birbirimizle konuşabiliyoruz aynı anda . yolda pek sıkılmadık yani! Kask fiyatlarını güncel olarak Nolan satan bir yerden alabilirsin ama ben 6 ay kadar önce N103'ü 500TL'ye Bluetoothlu N-Com sistemi de 500TL'ye almıştım. N102 ise 450TL civarında sanırım şu an, onun için aldığım Normal N-Com sistem de 60TL civarında. Umarım cevaplar yeterlidir.
Tebrikler, herkesi özendiren bir gezi yapmışsınız. Yaptığınız paylaşım, verdiğiniz detaylarla bize de cesaret verdiniz. Darısı başımıza artık ne diyelim, teşekkürler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mükemmel bir gezi olmuş sizi tebrik ederim . Motor aşkı diye ben buna derim her şeyi göze almışsınız .
Saygılar ...
Son bölümde dönüş yolunda aralıksız 19 saat motosiklet kullandıgınızı yazmışsınız bravo dogrusu her baba yiğidin harcı değil gerçekten, saygı duydum Yamaha ya ve size
"SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Teşekkürler arkadaşlar. umarın sizde bir gün imkan bulur ve cesaretli davranırsınız. zaten böyle bir yolculuk motor dışında hiç bir araçla bu kadar zevkli olmazdı bence.
bencede motorun zevki başka inş. bi gün bende yaparım hayalimin fotolaşmıs hallerini gördüm sayende
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Çok güzel
İnşallah nasipse bir daki senye bize
Tebrikler
arkadaşlar gezi bu derim bende çanakaleyi bile gezemedim yolunuz açık olsun
ne desem boş. çok güzel bir gezi olmuş. tebrik ediyorum. 2 sene sonra benzer bişeyi bende gerçekleştireceğim umarım. 2 seneye yeşil pasaportumuda almış olurum.
Harika bir gezi olmuş.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
Süper bir gezi olmuş abi vallahi..
gercekten güzel bi gezi olmus harikasınız tebrıkler
booş kooooooooooyyyy gitsin
sölenecek herşey sölenmiş ama bakıldığı anlaşılsın diye bende yorum yapıyorum ALLAH her sevdalıya nasip etsin böyle bir gezi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)