bende daha yeni okuyorum ve gerçekten muazzam bi gezi olmuş bu yaz 3 arkadas bizde böyle bi gezi düşünüyoruz.. 600cc supersport bi motorlar gitsek herhangi bi sorun olur mu acaba
bende daha yeni okuyorum ve gerçekten muazzam bi gezi olmuş bu yaz 3 arkadas bizde böyle bi gezi düşünüyoruz.. 600cc supersport bi motorlar gitsek herhangi bi sorun olur mu acaba
harıka geçmış...bır gezı super.
TRANSALP.GR.COM
cok güzel bir gezi olmus
nasip olursa bende bir gün düsünüyorum
paylasim icin tesekkürler
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
mükemmel ötesi abi ...daha ne olsun
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Okurken Kıskanmak kelimesini bile kıskandıracak duygular yaşadım..
Teşekkürler arkadaşlar. Arada bir bu topiği hortlatmak benim de hoşuma gidiyor. Motorla uzun bir yolculuğa çıkmayalı çok oldu. Bakalım belki bu yaz bi Budapeşte-Prag-Viyana turu olabilir. Para biriktirmeye başladım şimdiden.
valla helal olsun size,ne cesaret be arkadaşım,tek başına bide eşinle beraber o kadar yol tek motorla,bravo sana mehmet kardeş,takdir ettim seni inan ki.10.300km yol ne demek yaa dile kolay,elin garip memleketlerinde hayret etmek içden bile değil sanki şaka gibii.çok,çok güzel bi gezi olmuş imrenmemek elde değil.harikasınız ne diyim başkaa. YOLUNUZ AÇIK OLSUNN.
10 numara çok güzel olmuş ya gerçekten çok güzel
Hortlatmak istedim okuyunca
Çok güzel bir gezi olmuş Kamp yerlerindeki havuz sanırm bütün kemik ve kas ağrılarınızı almıştır, ne güzel!:D Yenilenip tekrar yola. Zevkle okudum, umarım ben de bir gün yapabilirim
bu gezi unutulmaz güncel
Hortlatma demişken bu sene düzenli ( en az 4 -5 kez ) yunanistan ve mümkün olur ise feribot ile 10 günlük kısa bir avrupa turu planlıyorum (z ).
Yunanistan için topik açtık orada katılımda bulunabilirsiniz ..
Bu arada geç olsada tebrik ederim , hayal gibi bir gezi olmuş . Tek üzüldüğüm şey viyana'ya kadar gitmiş iken figmuller'de snitzel + salata yememiş olmanız sırf bunun için bir daha gidin derim
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
Çok güzel bir gezi tebrikler
Mereak ettim motorunuz hala duruyor mu ? Bendede 2005 model var kmsi 55 bine geldi.
mükemmel bir tur insan hayatın da kaç kere böyle birşey yapa bilirki tebrikler bende çok istiyorum bakalım nasip olacakmı ? tekrar tekrar tebrikler sıkkullanılanlara ekledim en az bir ay arayla baştan sona okuyup resimlerenize bakıyorum valla helal olsunn
Çok güzel gezi tebrikler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)