Çok güzel bir gezi keyifle okudum
bende yıllar önce benzerini araba ile
yapmıştım bakalım kısmet olursa
motorla denemek istiyorum
paylaşım için teşekkürler
Bende yazıları büyük bi keyifle okudum ve her fotoğrafı özenle inceledim.Çok güzel bi gezi olmuş.Motoruna ve yüreğine sağlık
Bayılıyorum şu gezi olaylarına almışsın motorunu, bulmuşsun arkadaş ,gezmişsin herbiyeriNe güzel bir şey ya. ALLAH'ın izniyle bende cbf 150 almak istiyorum.Kafaya koydum para biriktirmenin derdindeyim.Aldığımda bu tarz gezileri bende düzenlemeyi düşünüyorum.
Özellikle de şeytan sofrasında ki gün batımında herkesin güneş battıktan sonra alkışlaması filan herhalde çok güzel bi andır.Şöyle bi iç geçirdimde yok bende böyle bişeyler yapıcam koydum kafaya hayırlısı olsun bakalım.Tekrar paylaşımın için teşekkürler.
inş. bigün banada kısmet olur böyle geziler yapmak çok güzel olmuş 3ünüzde tebirk ederim
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
çok güzel bir gezi olmuş.zaten mühim olan her anından keyif almak.üzülme ufak motorla zor oluyor diye .böyle bir geziyi racing tarzı bir motorla yapsaydın bence keyif alamazdın .zaten yavaş sürüşlerde o sıcaklarda racing motor hararet yapardı.cbf nde tık var mı?selamlar.
Cbf in maşşallahı vardı, o güney sıcaklarında ne bir şişme, ne bir çekişten düşme hissetmeden seyahatimizi tamamladık. Sadece benzin konusunda bi istasyondan sanırım pis benzin aldım. Karb... tıkandı ama sıkıntı vermeden yaptırdım Muğla' da. Başta yazmıştım, okuduysan tek beni biraz korkutan nokta bu oldu. 15000 km deyim. Çok memnunum. Bu sabahta kardeşim benim motorla Akçay' a gitti. 6 saat te ulaştı.
of off gezinin güzelliğine,allah içinize sindirsin darısı başımıza inş. kazasız belasız
süper bir gezi olmuş tebrikler,bir dahaki yaza bizide almayı unutmayın ama
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
çok güzel bi gezi olmuş kareler çok güzel
güzel gezi güzel fotoğraflar tebrik ederim arkadaşlar...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
keyifli,güzel bi gezi olmuşş..devamını bekliyoruz..
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Süpermiş valla!
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)