[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)
-
27 Temmuz 2009, 14:33
Hepside güzel fotolar .Teşekkürler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
27 Temmuz 2009, 14:34
gelemiyen arkadaşlara şunu deyim böyle bir hafta sonu için kaçırdıgınız güzelliklere yanın anacım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
27 Temmuz 2009, 14:40
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Yayında Ve Yapımda Emeği Geçen Cadı ya Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım + Katılımda Bulunan Bütün Akadaşlar hepinizin Ciğerine Tekerine Sağlık bea Senenin Organizasyonu Sayılabilecek Nitelikteydi
(( Yalova Fest. Bakta Ağla ))
:d :d :d :d :d :d
güzel bir organize olursak neden olmasın derim
mesela şilede ist mt festivali
:
-
27 Temmuz 2009, 14:42
Olurmu Bence Olur Hemde Çok Güzel Olur
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
27 Temmuz 2009, 14:45
ugurapay adlı üyeden alıntı
Olurmu Bence Olur Hemde Çok Güzel Olur
dün kü gezinin en güzel tarafı kimseden kaza haberi gelmemesi
en kötü gününüz hep böyle olsun arkadaşlar
:
-
27 Temmuz 2009, 14:59
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
dün kü gezinin en güzel tarafı kimseden kaza haberi gelmemesi
en kötü gününüz hep böyle olsun arkadaşlar
çok haklısın her eve gidip biz döndük diye arayandan sonra bi derin nefes aldım. çok şükür herkes sagsaglim ulaştı evine....
not: c.tesi beni arayıp telefona baban baktı evde unutmuşsun diyen arkadaşlar.... telefonuma bakan meçhul erkek abimmiş sabah annem yaptı açıklamasını
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
27 Temmuz 2009, 15:03
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
27 Temmuz 2009, 15:08
mt istanbul ailesine teşekkür ederim.çağla ablaya teşekkürler.büyüklere teşekkürler,arkadaşım furkana da teşekkürler güzel vakit geçirdik.deniz ve yemekler çok güzeldi.he ben arjantinli69 un oğlu batuhan.MT nin küçükleri
-
27 Temmuz 2009, 15:12
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
çok haklısın her eve gidip biz döndük diye arayandan sonra bi derin nefes aldım. çok şükür herkes sagsaglim ulaştı evine....
not: c.tesi beni arayıp telefona baban baktı evde unutmuşsun diyen arkadaşlar.... telefonuma bakan meçhul erkek abimmiş sabah annem yaptı açıklamasını
benden kaç tane çagrı geldiginide saydınmı sen cumartesi akşamı
bize o saatte adrinalin yaşattıgın için yolda 3 çakal 1 kurt 4 köpek 1 ceylan
önümüze cıktı gece saat 3 biz şilenin karanlık yollarındayız
bu arada bana ısmarladıgın sigara hala cantada duruyor unutmuşum sana ulaştırmayı kusura bakma canımcım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 PM ----------
atv_ adlı üyeden alıntı
mt istanbul ailesine teşekkür ederim.çağla ablaya teşekkürler.büyüklere teşekkürler,arkadaşım furkana da teşekkürler güzel vakit geçirdik.
deniz ve yemekler çok güzeldi.he ben arjantinli69 un oğlu batuhan.MT nin küçükleri
hoşgeldin ufaklık
:
-
27 Temmuz 2009, 15:13
KyCd adlı üyeden alıntı
ben memnun kaldım bir daha soksun arı
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
27 Temmuz 2009, 15:15
Trafik berbattı hakikaten Şile ışıklardan Ömerliye kadar konvoy vardı milim milim ilerleyen trafik
Motorçulara yol vermeyen araçlar yolda kalan araçlar
Allahım iyiki motorum var
heralde giderken arabadakiler bizden iyi bahsetmediler
malum onlar duruyor biz yardırıyoruz
:
-
27 Temmuz 2009, 15:18
Şile cıkışında beyaz fort münübüs yol vermemek için çok uğraş verdi bir iki seferde
yeşil vadini orada yolumu bilinçli kesmeye kaktılar
Haset bunlar ya
-
27 Temmuz 2009, 15:21
atv_ adlı üyeden alıntı
mt istanbul ailesine teşekkür ederim.çağla ablaya teşekkürler.büyüklere teşekkürler,arkadaşım furkana da teşekkürler güzel vakit geçirdik.
deniz ve yemekler çok güzeldi.he ben arjantinli69 un oğlu batuhan.MT nin küçükleri
sen o güzel gözlü yakışıklımısın
canım benim babana söle seni artık daha sık getirsin yanımıza olurmu
benden kaç tane çagrı geldiginide saydınmı sen cumartesi akşamı
bize o saatte adrinalin yaşattıgın için yolda 3 çakal 1 kurt 4 köpek 1 ceylan
önümüze cıktı gece saat 3 biz şilenin karanlık yollarındayız
bu arada bana ısmarladıgın sigara hala cantada duruyor unutmuşum sana ulaştırmayı kusura bakma canımcım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 PM ----------
hoşgeldin ufaklık
çakallar size napar be onlar korkmuşlardır sizden bişey yaparsınız diye
hanedan12 adlı üyeden alıntı
arı ile kadirin arasına girme hanedan
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
27 Temmuz 2009, 15:22
Şile cıkışında beyaz fort münübüs yol vermemek için çok uğraş verdi bir iki seferde
yeşil vadini orada yolumu bilinçli kesmeye kaktılar
Haset bunlar ya
var bazı iyi niyetliler de tabi
mesela bana giderken tel numarası verenler falan
birde büyük makine olsa kendimi düşünemiyorum yaniheralde bi avrupa yaparım
:
-
27 Temmuz 2009, 15:24
Aslında arı şifa vermiş kadire romatizması varsa iyi gelir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 PM ----------
var bazı iyi niyetliler de tabi
mesela bana giderken tel numarası verenler falan
birde büyük makine olsa kendimi düşünemiyorum yaniheralde bi avrupa yaparım
Sen yaparsın usta sende o cesaret var
-
27 Temmuz 2009, 15:40
GKN adlı üyeden alıntı
hesabını sen yap işte, fulledim tepeleme, 167 km yol yapıp tekrar benzin aldım, 29 tl aldı tam
GKN ım 175 kuruş yakmış kmde...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:25 PM ----------
ninjet adlı üyeden alıntı
Sonunda toprağı öpmemim (kimin nazarı deydiyse artık
) ve dönüş trafiğinin dışında herşey çok güzeldi çok eğlendim. :D Emeği geçen herkese çoooookkk teşekkürler.
geçmiş olsun DERYA,
önemli birşey yok bildiğim kadarıyla...
motorda birşey var mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 PM ----------
ninjet adlı üyeden alıntı
) Evet ya ben alıştım zaten, Allahtan hep durduğum yerde düşüyorum
.
Bencede trafiğe rağmen güzeldi birlikte yolculuk. Ayrıca teşkür ederim Korkut beni mööölere toslamaktanda kurtardın
İkazını görmeseydim artık benmi inekleri ezerdim ineklermi beni bilmiyorum
Bu gezide inekte çıkabilir, ayıda çıkabilir, taşta düşebilir tabelalarının gerçikliğinide bizzat öğrenmiş oldum
)
bendensin sende...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
27 Temmuz 2009, 15:43
hanedan12 adlı üyeden alıntı
çok memnunsun demek.. bigün arı seni pompişten sokarsa ameliyat gerekir ve ben zevkle yaparım o ameliyatı demedi deme..
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
arı ile kadirin arasına girme hanedan
iso aramıza gireceğine (zehiri çıkarırken..) onun yerine sen yapsaydın ya.. daha o dakka bişiyim kalırsa yüzüme tükür.. zımba gibi olurdum.. zaten o dakkadada dedim ben dimi "iso fırsattan yararlanıyosun bak" dedim.. güldünüz bide yaa..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
27 Temmuz 2009, 15:45
KyCd adlı üyeden alıntı
çok memnunsun demek.. bigün arı seni pompişten sokarsa ameliyat gerekir ve ben zevkle yaparım o ameliyatı demedi deme..
iso aramıza gireceğine (zehiri çıkarırken..) onun yerine sen yapsaydın ya.. daha o dakka bişiyim kalırsa yüzüme tükür.. zımba gibi olurdum.. zaten o dakkadada dedim ben dimi "iso fırsattan yararlanıyosun bak" dedim.. güldünüz bide yaa..
isonun panzehiri iyigelmiş sana
:
-
27 Temmuz 2009, 15:47
Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
KyCd, teror+, dostdark, STeReO+, newceri, crayzboyone+, uzzy, alpher81+, hasanpinar0537+, bluebox, askon, cengizhankavak, pampi, hanedan12+, HAZER, onuray
seni itinayla kınıyorum terör.. o kadar davete icabet etmedin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 PM ----------
isonun panzehiri iyigelmiş sana
ya anlatıcam ben sana olayı.. dur sen.. adam 32 yılın hasretini çıkartır gibiydi şelepsizim.. tırstım lan bi an.. dedim bu niyeti bozdu.. bizi götürecek..
-
27 Temmuz 2009, 15:47
KyCd adlı üyeden alıntı
Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
KyCd,
teror+, dostdark, STeReO+, newceri, crayzboyone+, uzzy, alpher81+, hasanpinar0537+, bluebox, askon, cengizhankavak, pampi, hanedan12+, HAZER, onuray
seni itinayla kınıyorum terör.. o kadar davete icabet etmedin..
buna gelinmicekse hangi geziye geninecek dimi kadirim
:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler