kuyucadısına teşekkür ederim gezi genel olarak güzeldi ben herşeyde kılcık aradığım için gözüme çok şey çarptı kamp alanı ofsayttı yani nerye oturucagımı napıcagımı şaşırdım hava kapalıydı ama deniz çok güzeldi birde içiçekler sıcacıktıya keşke önceden hazırlansaydı bilsem soguk su fln getirirdim.denizdeki şu sort çıkarma olayı çok nasıl söliyim kötüydü iyiki eşimle gelmemişim dedim kendi kendime çok sıcak kanlı arkadaşlar vardı marş motorum bozulmuş motoru iten arkadaşlara teşk ederim, dönüş yolunda ters şeride girdim daha önce tersten hiç gitmemiştim böle trafik ben görmedim dua ettim kaza yapmamak için aletide dün servisten aldıgım için huyunu bilmiyorum biraz bastım napim genel olarak eğlenceli ve çok yorucu bi gündü bide ben doymadım ya ekmegin içine bi parca eti zor bölüştürdüm :D dağıtan kız çok cimriydi anlaşılan :D bi tanemi et dedim evet dedi:D kuyucadısı ya olurmu ye fln dedi ama ben yemem abi orda başkasıda bi tane yediyse bende bi tane yerim birde benzinim bitti enayi gibi üstüme para almamıştım bana benzin atan arkadaş pm atsın, emeği geçen ve etkinlik için uğraşan arkadaşlara çok teşekkür ederim
Motosiklet mucidi
Sonunda toprağı öpmemim (kimin nazarı deydiyse artık ) ve dönüş trafiğinin dışında herşey çok güzeldi çok eğlendim. :D Emeği geçen herkese çoooookkk teşekkürler.
i.V.i.B.i
) Evet ya ben alıştım zaten, Allahtan hep durduğum yerde düşüyorum .
Bencede trafiğe rağmen güzeldi birlikte yolculuk. Ayrıca teşkür ederim Korkut beni mööölere toslamaktanda kurtardın İkazını görmeseydim artık benmi inekleri ezerdim ineklermi beni bilmiyorum Bu gezide inekte çıkabilir, ayıda çıkabilir, taşta düşebilir tabelalarının gerçikliğinide bizzat öğrenmiş oldum )
i.V.i.B.i
C.tesi den gitmek ayrı keyifliydi katılan tüm arkadaşlara teşkkürler
resim istermisiniz arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Evetttt
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
ciddi cidsiz hiççç bişeycik yok çok şükür ayağım kaydı düştüm işte ))
Bu arada "gerçek motorcu oldun" derken??? Ben 1.5 sene önce olmuştum zatenn daha kaç kere olmam gerekiyoki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 AM ----------
Ya evet Fotolar nerde GÜRKANNN ABİİİİİİİİİİİİİİİİİ....
i.V.i.B.i
geldiğin için ben teşekkür ederim...
ben aygülün saçını çektim merak etme cimrilik yaptıgı için
kumsal daki eglencenin tamamını kaçırdım ama olup biteni anlattı arkadaşlar... bayan varken böyle şakalar yapmazlar herkes farkındaysan eşiyle geldi dün
sende fotograf yokmu?
canımcım geçmiş olsun tekrar
korkut şu fotoları burayada atsana sana zahmet
atmışsın lafımı geri aldım
iyiki geldiniz hackiso
soruyosun ve hala duruyosun... atsana fotoları
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Korkut abi bizimkileri yolladıktan sonra burda iyi döktürdük dimi yoldan geçenlerde bizle beraber kopuyordu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)