güzel gezi olmuş
paylaşımınız için teşekkür ederim
günaydınnnn
benim içinde çok güzel bir hafta sonu oldu... sizlerle vakit geçirmek sohbet etmek çok keyifliydi canlar...
alışveriş de bana yardımcı olan alpher81 e.......
mangal için hanedan ve taytıs a......
gün boyu koşturmacamda yanımda olan KyCd ye
sucuk ve salamlar için hell24 e
gürkan ve GKN ye....
yanımda olan katılan bizimle eglenen hafta sonunu bizimle paylaşmayı tercih eden bol bol fotograf çeken tüm dostlarıma binlerce kez teşekkürler...
sizleri seviyorum...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
en son kalan guruptan biri olarak 11 30 da evdeydım furkan koltukta uyudu .Daha hala uyanmadı. dönüş trafiği oldukca yoğundu ama keyifliydi bizi trafık değil ARI kardeş biraz oyaladı. Ağvaya gıderken arkadaşımızın bozulan buji sinin imdadına telli baba yetişti ve orada sıcak altında bekleyen arkadaşlara teşekkür ederım benım yada bizimde başımıza gelebılırdi .Beklemeyıp bir başka motorla giden oğlumu herhalde deniz heyacanı sarmıştı. götüren arkadaşıma teşekkür ederim.Denız mükemmeldi hava tam benım istediğim havaydı mangal başında emek veren arkadaşlara büyük teşekkürler o kadar kişiyi doyurmak hizmet vermek gönüllü olarak bravo bu arada kuyu cadısı falan diyorlar ben pek göremedi m yoksa o ortalıkta koşuşturn bir melek vardı acaba ondanmı bahsedılıyor anlamadım ama neyse ona kucak kucak teşekkür edlım bari birde denize girdiğinden cıkana kadar boğulan biri vardı onunda göbek nıcki boğulan adam olsun resimleri öğlene kadar yüklicem o motosıkleti ile düşen arkadaşa da geçmiş olsun oğlum hemen koştu .ee motorcu yetişecek pek tabii nazar değmiştir . herkese sevgıler
Fotolar geliyooooor.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Sucukları tencerede pişirme olayı gerçekten güzeldi
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Günaydın
Sayenizde çok keyifli ve güzel bir hafta sonu geçirdim.Emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle çağlacım sana çok teşekkürederim.Herşey çok güzeldi bizi mutlu edebilmek için adeta parçalandın tekrar teşekkürler
güzeldi ama kalınan kamptan daha iyi bi yerle kalınabilirdi mesela denize biraz daha yakın olsa çok daha güzel olurdu.güzel olan insanların birlikte olmasıydı.erken kalktık biz başka bir plan vardı onuda kaçırmamak için verdik gazı.göremediğimiz selam veremedeğimiz herkese özür.
her yolculuk bir macera
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)