[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)
-
27 Temmuz 2009, 10:22
Eğlendik, yedik, içtik ne olsun herkeze teşekkürler birde şu dönüş trafiği olmasaydı :D
Reklamlar
-
27 Temmuz 2009, 10:25
darkeagle adlı üyeden alıntı
hasan sanada göbek nicki buldum
Dalgalara karşı koyan adam
Yav biz neden kendimize yeni nic bulduk (suyla savaşan adam) diye
konuştuğumuzu zannediyordun.
Bundan sonra benim göbek nikim Suyla savaşan adamdır . Böyle biline
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Senin Göbek adı ne Muhammed abi mesela Ali Cley.
Dün denizdeyken Göbek nick ini koyduk bile. (Denizle savaşan adam)
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
27 Temmuz 2009, 10:25
Discordian adlı üyeden alıntı
Eğlendik, yedik, içtik ne olsun herkeze teşekkürler birde şu dönüş trafiği olmasaydı :D
Nasıl deldik ama..... Bizi sollayıp hareket çekip dangalaklık yapan pejo 206 kullanan hıyarları.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Temmuz 2009, 10:29
Nasıl deldik ama..... Bizi sollayıp hareket çekip dangalaklık yapan pejo 206 kullanan hıyarları.
yolda sorunmu oldu
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
Bugün yaptırırsın bujiyi .Ve dediğim gibi bir tane yedek buji taşırsa çantanda iyi olur.
İnsanın başına gelmeden işte ders almıyor artık dersimizi aldık
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
-
Dönüş bayağı atraksiyonlu geçmiş anlaşılan .Ben 2 gibi çıktım yol fena değildi..Gözlemecilerde ayran,gözleme molasından sonra 4:30 gibi evdeydim.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
27 Temmuz 2009, 10:30
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar eve ilk gelen benim sanırım... çok güzel bir organizasyondu uzak olan deniz yoluna inat sürekli gidip gelip yüzdük,, sürekli yediğimiz tavuk için diyecek söz yok muhteşemlerdi... yakılan ateş eşliğindeki sohbet eşsizdi, beach volley de oıynayan takımlardan biri olmak onore ediiciydi,, Çağla nın hicbirşey yemeden bir sağa bir sola koşması insan üstü bir davranıştı,, Ağva böle motorcuları bidaha görmezzz.. Katılan herkese ve Başta CADI olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.. benzinim bitiyordu dönüş yolunda büyük stres cektim.. Allahtan bitmeden benzinliği bulabildim... Ağvadan benzin almışım 18:15 eve girişim 19:00..
fotoları yarın şirketten yükleyeceğim...
ağvadan 40 dk'dageldin onu mu yazıyorsun buraya havamı atıyorsun, gazamı geliyorsun )))) aynaya bakmadan gelmişsin ya şükür )))
-
27 Temmuz 2009, 10:38
-
27 Temmuz 2009, 10:40
Emeği geçen herkese teşekkürler.. Güzel bi haftasonu oldu.. Özellikle CADI ve İSO'ya binlerce TEŞEKKÜR..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
27 Temmuz 2009, 10:40
ugurapay adlı üyeden alıntı
yolda sorunmu oldu
Gurup sürüşü şeklinde geliyorduk bir tane modifiyeli pejo 206 hareket çizerek geçti ve arabadaki hıyar camı açıp kendini dışarı sarkıtıp hareketler yaptı nasıl geçirdik babında hareketler ve bir sarktı aşağıya doğru çocuğun kafası nerdeyse asfalta değecekti tabi geçsenenize bizi gibi hareketler bizde gaza geldik ...Discordianla Öyle delinmez böyle delinir diye bir kökledik gazı sonra nemi oldu tabii adamlar yalan oldu
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Temmuz 2009, 10:44
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
27 Temmuz 2009, 10:45
kundo adlı üyeden alıntı
Biz yolda hararet yaptık trafikten dolayı yaklaşık yarım saat bekledik ilhanda bizle bekledi.
-
27 Temmuz 2009, 10:45
Gurup sürüşü şeklinde geliyorduk bir tane modifiyeli pejo 206 hareket çizerek geçti ve arabadaki hıyar camı açıp kendini dışarı sarkıtıp hareketler yaptı nasıl geçirdik babında hareketler ve bir sarktı aşağıya doğru çocuğun kafası nerdeyse asfalta değecekti tabi geçsenenize bizi gibi hareketler bizde gaza geldik ...Discordianla Öyle delinmez böyle delinir diye bir kökledik gazı sonra nemi oldu tabii adamlar yalan oldu
sana o kadar diyorum uyma yolda ite köpeğe.. boşver abicim it ürür kervan yürür.. ne yaparsa yapsın.. (bizde dönerken tam virajda reno broadway lavuk yapıştı plakaya sellektör yapıyo.. motoru yatırcam yatıramıyorum adam resmen plakamda gidiyo.. sonra solladı geçti.. ahh olacaktı bi R6 içinden geçmeyeni...)
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
27 Temmuz 2009, 10:46
KyCd adlı üyeden alıntı
Emeği geçen herkese teşekkürler.. Güzel bi haftasonu oldu.. Özellikle CADI ve İSO'ya binlerce TEŞEKKÜR..
Sanada binlerce teşekkürler
emeklerin ve koşturman için
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
27 Temmuz 2009, 10:47
ugurapay adlı üyeden alıntı
Bu arada kendini küçümseme kaç sefer kamp yerinden cıkış yaptın
ben sayamadım
ben bişi yapmadım abicim.. benim için zevkti..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:46 AM ----------
Sanada binlerce teşekkürler
emeklerin ve koşturman için
önemli olan sizlerin eğlenmesiydi.. biz üzerimize düşeni yapmaya çalıştık sadece..
-
27 Temmuz 2009, 10:48
KyCd adlı üyeden alıntı
sana o kadar diyorum uyma yolda ite köpeğe.. boşver abicim it ürür kervan yürür.. ne yaparsa yapsın.. (bizde dönerken tam virajda reno broadway lavuk yapıştı plakaya sellektör yapıyo.. motoru yatırcam yatıramıyorum adam resmen plakamda gidiyo.. sonra solladı geçti.. ahh olacaktı bi R6 içinden geçmeyeni...)
Bana akıl verene bak...
-
27 Temmuz 2009, 10:48
GKN adlı üyeden alıntı
hesabını sen yap işte, fulledim tepeleme, 167 km yol yapıp tekrar benzin aldım, 29 tl aldı tam
Benimki iyi yakıyo o zaman
-
27 Temmuz 2009, 10:56
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
27 Temmuz 2009, 10:59
ergün1968 adlı üyeden alıntı
İyi yakmışınız hakikaten
.Ben 35 TL aldım.Akşam kadıköy yapıp geldim.Daha dolaşıyorum rezerve inmedi
45 tl de benim motosiklet yaktı.Ama bir saat trafiğe takıldığımız düşünürsek bence normal Dün yaptığım yol 280 km.
-
27 Temmuz 2009, 11:01
45 tl de benim motosiklet yaktı.Ama bir saat trafiğe takıldığımız düşünürsek bence normal
Dün yaptığım yol 280 km.
özdeşler kaçta eve gitti acaba.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler