o kadar muhabet ettik bende espirisine nickim sudabatmayan adan diyosun sandım
o kadar muhabet ettik bende espirisine nickim sudabatmayan adan diyosun sandım
Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım.
c.tesiden gelenler daha şanslıydı diyorum ve cadıyı öpüyorum bi aydasını göremesemde :(
eminim çalışmıştır...
ismi lazım değil 1-2 kişi yüzünden erken geldim arabayla yaşanmıyoooooo
getirin motorumu geri yaa ben motorumu istiyorum
tamı tamına 4 saat 10 dk trafikde kaldık (b.paşaya varmamız)
geçen her motoru görünce motoru çalanlara
saydım bunlardan
Ben arabayla geldim. Eve varış saatim 23.05... Bi daha da arabayla gelmem. araba benim için bitmiştir. (inanılmaz bir trafik vardı dönüşte...)
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bu gezininde Hit sözcüğü belli oldu . Bu geziye katılanların birer göbek nickleri olacak demekki.
Mesela gürkanınkide Kumdan adam olsun
Seninkide Gözlüğünü kaptıran adam .
Cadınınki Ekmek taşıyan kadın
Şerifinki Tavuk parçalayan adam
Edii ninki Yolda ninjasını bırakan adam
Erdeminki Benzinsiz giden adam.....................
Gerisinide siz ekleyin
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
hasan sanada göbek nicki buldum
Dalgalara karşı koyan adam
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Camış taklidi yapan adam
Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
valla son parti bizdik çagla ,kadir ,ismail filan.hatta gelirken kadirin kaskın içine arı gir sen kaşını sok.yolda operasyon sonra yola devam.fena bir trafik bir sağ bir sol,sağolsun araba sürücüleri çok anlayışlıydılar,sonra bir ambulans denk geldi takıldım peşine ümraniye tepe üstüne kadar tam yol ileri.
yoksa vay halimize gece geç saatte gelirdik galiba eve
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Çok güzel bi geziydi gelen herkeze teşekkürler =) Bukadarmı resim var ya oha :D bi ton resim çekildik nerde bunlaaar:D
oooooowwwwwwww my god. yaaaa arjantinli69 kardeş nereye kayboldun. ağaç ettin wallahiiii.neyse çok güzel geçti,herşey çok güzeldi.emeğı gecen herkese cok tesekkurler.
güzel olmuş güzel gelmeyi çok istedim ama hastaydım gelemedim. ben gidemedim bari motosiklet gitsin dedim bi arkadaşa verdim yolda bujisi kırılan arkadaşın guruba takılmışlar. o arkadaşada ayrıca geçmiş olsun. yarın herhalde başlık 10 sayfa resimler dolu dolu olurda gidemesekte resimlere bakar bakar avunuruz
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
güzel bir geziydi.gerçi kuyucadısını fazla göremedik ortalarda ama olsun yinede arkadaşlar,ortam güzel,deniz güzel,yemekler idare eder,.bu arada topik yarın 20 sayfayı geçer nede olsa kuyucadısını çekiştirmek var.millet bu gün enerjisini harcadı yorgun bir vaziyette duşunu alıp yatmışlardır.yarın sabahtan canlanmaya başlarlar
sonuç yalova gezisinden bin kat güzel di.e hakkını yememeli cadı çarpar sonraemeği geçenlerin ellerine sağlık bende offline konumuna geçmeliyim.yorgunum yorgunnnn 120 x120=x km
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)