Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

Motovento
    REKLAM ALANI
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı ugurapay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakikaten ne akıl ama maşallah tel sar yola devam birde o motor geri döndü
    ya ugur abi telcibaba oldu ismimiz,vatandaş aynı buji ile birde geri dönmüş allah bilir daha değişrirmemiştir bujiyi,fabrikasyondan salam oldu vallayolda kalanlara her türlü yardım edilir.aslında bize birde yolda kalanlar için motor bakım ekibi lazım.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı alpher81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kıyıköy bu haftasonu değilmiş. birdaha ki haftaymış.
    tamam o halde..etkinlik duyurularını takip edin

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    bu kıyıköy nerdeydi yerini bilen yassın hiç olmasa ön bilgimiz olur, kıyıköy herhalde bu hafta olsa daha iyi olur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 PM ----------

Alıntı sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kıyıköy nerdeydi yerini bilen yassın hiç olmasa ön bilgimiz olur, kıyıköy herhalde bu hafta olsa daha iyi olur...
    bu hafta olmassa ben özel şile gezisi pazara düzenliyeceğim ona göre,MT.net çilerlere duyrulur.....
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir yere gidilmeyecekse Ballıkayalar topici açacağım..Ne zaman belli olur acep?
    iyi ben senden önce açayım hemen 70 km uzaklıkta gebze civarında tavşanlı beldesinde diye google da yazıyor...

yenerbahçe 3-0 önde bu arada

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Tekirdağ'a köfte yemeye gidelim diye düşündüm açtım başlığıda..
    Sen hep Gebze-Yalova taraflarını istiyorsun polo34 ama abi oralar türkiye'nin en işlek trafiğinin olduğu yerler..

alpher81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung rt 125
    Alıntı sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 PM ----------

bu hafta olmassa ben özel şile gezisi pazara düzenliyeceğim ona göre,MT.net çilerlere duyrulur.....
    kıyıköy kırklareli (yada sınırında). karadenize kıyısı var.
    Böcekli bir denizi var.

ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Alıntı alpher81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kıyıköy kırklareli (yada sınırında). karadenize kıyısı var.
    Böcekli bir denizi var.
    Ayrıca dalgasıda çoktur..

banalazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet var...
    peki söylermisin şu grubun adını üye olayım
    2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
    Kask sadece kafanda değerlidir.

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ugur abi telcibaba oldu ismimiz,vatandaş aynı buji ile birde geri dönmüş allah bilir daha değişrirmemiştir bujiyi,fabrikasyondan salam oldu vallayolda kalanlara her türlü yardım edilir.aslında bize birde yolda kalanlar için motor bakım ekibi lazım.
    Ekibe ne gerek var o gün bu yaptığınızla hondaya teknik ekip olursunuz selepsizim
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    zaten ben bu hafta sonu çalışıyordumhaftaya müsaittim güzel gelişme

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------

Alıntı ugurapay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekibe ne gerek var o gün bu yaptığınızla hondaya teknik ekip olursunuz selepsizim
    sağol abi ama bize usta başı lazım sen ve gürkan abi olurmusunuz.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Estafurullah o ne kelime olur neden olmasın kendi payıma konuşayım

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    ugur abi adınıda MT 7/24 yol yardım koyarız.ve ya mustafa abi iyi nick takıyor onamı sorsak acaba.

Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    ugur abi adınıda MT 7/24 yol yardım koyarız.ve ya mustafa abi iyi nick takıyor onamı sorsak acaba.
    Bir soralım bakalım ne cevap verir

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    bu brezilyalı fotograf var ekliyeceğim diyordu ama hayla resimleri yüklememiş.bir dahaki geziyle beraber yükliyecek galiba.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    http://www.kiyikoy.org/

Çağla sen çok güzel bir organizasyon yaparsın güzelim hadi sıva kolları...
    kamp alanı denize yakın olsun!!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etki...-as150-t1.html

ayrıca yukarıdaki linkteki arkadaş hala burdaysa bize yolla ilgili bilgiler bile verebilir :D

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    hadi erdem ver gazı arkandayız pazar günü havada sıcak yağmur filanda yok.siz önden uzarsınız biz arkadan gelenleri toplarız.çağla iş başına hadiiiiii.

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.kiyikoy.org/

Çağla sen çok güzel bir organizasyon yaparsın güzelim hadi sıva kolları...
    kamp alanı denize yakın olsun!!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etki...-as150-t1.html

ayrıca yukarıdaki linkteki arkadaş hala burdaysa bize yolla ilgili bilgiler bile verebilir :D

İsterseniz silivriden sonrasını anlatabilirim..Rotanızı bilmiyorum ama tahmini gideceğiniz yolu anlatabilirim..
    Silivriden sonra yaklaşık 15 km tek şerit yol, asvalt kötü, Çavuşlu sapağına kadar.
    Çavuşlu yolundan sonra 15-20 km çok güzel asvalt, gazlayabilirsininz, Kapaklıya kadar..(Bende geziye burdan katılabilirim)
    Çerkezköy kapaklı:Benim bulunduğum yerden sonra 15 km berbat asvalt, asvaltta çok yama var..Saraya kadar..
    Saraydan sonra orman içinde enfes virajlar ve güzel asvalt..Ancak saraydan sonra dikkatli olmanızı öneririm.Köpek çıkabilir, yol aniden 1 arabanın ancak geçebileceği kadar küçülebilir(2 yerde böyle)..

Şimdi gelelim benim durumuma.Ehliyetim yok.Ancak İstanbul'dan ehliyeti olupta motoru olmayan bir kişi(az buçuk deneyimli kişi) burdan kıyıköye ve dönüşte buraya kadar(sonrasını bilmiyorum) benim cıbırı sürer ve bende ona artçı olurum.Tabi öyle bir kişi varsa ve siz kabul ederseniz??

Bu arada kıyıköyün ön tarafında(liman tarafı) çok dalga var genelde..Başka bir sahili daha var ama yolunu bilmiyorum aklımda kalan çok kötü taşlık bir yol olduğu..

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı ahmet93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsterseniz silivriden sonrasını anlatabilirim..Rotanızı bilmiyorum ama tahmini gideceğiniz yolu anlatabilirim..
    Silivriden sonra yaklaşık 15 km tek şerit yol, asvalt kötü, Çavuşlu sapağına kadar.
    Çavuşlu yolundan sonra 15-20 km çok güzel asvalt, gazlayabilirsininz, Kapaklıya kadar..(Bende geziye burdan katılabilirim)
    Çerkezköy kapaklı:Benim bulunduğum yerden sonra 15 km berbat asvalt, asvaltta çok yama var..Saraya kadar..
    Saraydan sonra orman içinde enfes virajlar ve güzel asvalt..Ancak saraydan sonra dikkatli olmanızı öneririm.Köpek çıkabilir, yol aniden 1 arabanın ancak geçebileceği kadar küçülebilir(2 yerde böyle)..

Şimdi gelelim benim durumuma.Ehliyetim yok.Ancak İstanbul'dan ehliyeti olupta motoru olmayan bir kişi(az buçuk deneyimli kişi) burdan kıyıköye ve dönüşte buraya kadar(sonrasını bilmiyorum) benim cıbırı sürer ve bende ona artçı olurum.Tabi öyle bir kişi varsa ve siz kabul ederseniz??

Bu arada kıyıköyün ön tarafında(liman tarafı) çok dalga var genelde..Başka bir sahili daha var ama yolunu bilmiyorum aklımda kalan çok kötü taşlık bir yol olduğu..
    tarif ve öneri içn teşekkürler.cbr ve artçı olurum yazını çagla okumasın.seni orda bırakır cbr alır istanbula gelir galiba.

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    tarif ve öneri içn teşekkürler.cbr ve artçı olurum yazını çagla okumasın.seni orda bırakır cbr alır istanbula gelir galiba.
    Başka çağrem yok bu riski almak zorundayım..

Daha önce sitede vardı galiba!
    http://mercedes.infotech.com.tr/rtext.asp benim kıyıköye gidip geliş benzin param sadece 8.84 tl

mogli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Ben talibim cıbırına... Motorumu dağıttım bir kaç hafta önce bobber yapacağım diye motorsuzluktan tavan yaptı özgürlük hormonlarım.
    Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
    Her şeyin Aslı Güzeldir!
    Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler