[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)
-
28 Temmuz 2009, 01:48
AYGÜL adlı üyeden alıntı
ya yazıları yeni yeni okuyorum
Derya kaza mı yaptı?
bişeyi yoktur inşallah
güzelim geçmiş olsun
ALLAH cc Şükür yok bir şeyi motosikleti Çevirirken düştü.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
28 Temmuz 2009, 01:49
fotograflar içinde ihsan abiyi gördüm... onu nerde buldunuz?
teşekkürler kara kardeşim iyi geceler sana
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
28 Temmuz 2009, 01:49
korkut 250 adlı üyeden alıntı
ALLAH cc Şükür yok bir şeyi motosikleti olduğu yerde düşürdü.
aman aman çok şükür ona bişi olmasında
-
28 Temmuz 2009, 01:51
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
fotograflar içinde ihsan abiyi gördüm... onu nerde buldunuz?
teşekkürler kara kardeşim iyi geceler sana
Çağlaaaaaaaaaaaa.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
28 Temmuz 2009, 01:59
Çağlaaaaaaaaaaaa.
korkutcum sen hadi git bira uyu iyi değilsin
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
28 Temmuz 2009, 02:00
korkutcum sen hadi git bira uyu iyi değilsin
Ne oldu Çağla ne yaptımda böle taş atıyorsun.
-
28 Temmuz 2009, 02:02
-
28 Temmuz 2009, 02:10
Ne oldu Çağla ne yaptımda böle taş atıyorsun.
bişi yok korkut
NazlıCeyda adlı üyeden alıntı
daha şimdi bir göz atayım dedim yeni...ya çok bi keyifli olmuş sankimmm...tüh...kısmet işte olmadı napalım
başka sefere artık...cadıcık senle nice kopmalara zaten ya tadı damağımda kaldı
ceydacım valla çok güzel bir hafta sonuydu... keşke sen ve ozide olsaydınız. neyse başka zamana artık. en yakın zamanda koparız gene
koppp koooppp koopppp
Ne nasıl yani Çağlayla kopuyormusunuz...
canım benim ne kadar istesekte sen kadir ve temel gibi kopamayız
[/B]
-
28 Temmuz 2009, 02:45
iyi geceler dükkanın uykusuz sakinleri
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 AM ----------
bişi yok korkut
ceydacım valla çok güzel bir hafta sonuydu... keşke sen ve ozide olsaydınız. neyse başka zamana artık. en yakın zamanda koparız gene
koppp koooppp koopppp
ya evet bayağı güzel olmuş acı bir şekilde anladım ben onu fotolardan zaten
nese artık başka bahara...
bizde bu gezide korkut abiyle nays ı beklerken canım sıkıldı ve oyun havası yokmu demem üstüne kopmaya başladık
tabi yoldan geçenlerde bizle beraber kopuyolardı ama gülmekten
-
28 Temmuz 2009, 03:01
AYGÜL adlı üyeden alıntı
ya yazıları yeni yeni okuyorum
Derya kaza mı yaptı?
bişeyi yoktur inşallah
güzelim geçmiş olsun
Canım benim saol, Korkutun dedği gibi motoru çevirirken kaydım toprakta... slow motion toprağı öptüm ) ne bende nede motorda hiiiiçç bişeycik yok. Kurtulamadın gene benden yaniiiiiiiiiiiiiii
i.V.i.B.i
-
28 Temmuz 2009, 03:08
darkeagle adlı üyeden alıntı
vallaha abi haklısın benzinsiz döndüm neredeyse güzel lakap oldu ama SudanCıkmayanAdam da olabilirdi nickim benim benzin hesabı şöyle oldu kaç km yaptığımı bilmiyorum 300-320 arası bişey yapmışımdır.. depoyu leventte fulledim 15tl aldı.. ağvadan dönüşte benzinin son diişine kalmıştım.. hemen bi benzinciye girip fulledim sonra bi gaz bi gaz 3 diş yedim
SERKANS adlı üyeden alıntı
ağvadan 40 dk'dageldin onu mu yazıyorsun buraya havamı atıyorsun, gazamı geliyorsun
)))) aynaya bakmadan gelmişsin ya şükür
)))
kimsem yoktu bu sefer abi tek tüfek tek tabanca sıktım geldim ;) havamız binbeşyüz biliyorsnu
edii adlı üyeden alıntı
hararet he... sağda gidiş şeridinde olmayınca cıktım sola geliş şeridine 215 gördüm hararet 76ya indi
karasahin adlı üyeden alıntı
Cümletten hayırlı akşamlar abiler
Gerçekten çok güzel bir etkinliği daha geride bıraktık.Yalovaya gitmedim ama eminim ki bu etkinlik daha iyiydi.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Başta Cadı ablam olmak üzere Ulaşımımı sağlayan Özdeş abime Beni artçı alan ve ilk defa Rr a artçı olamamı sağlayan erdem abime; motoruyla gezmemem izin veren Korkut abime çok çok teşekkür ederim(Bu sefer donumu çıkartmayıp sadece korkutan tayfaya da
)
Korkut abim gibi bbenim de son etkinliğim olucak bu galiba.En yakın zamanda görüşmek ümidiyle
Elimdeki fotoları Atıyorum hemencecik 150 civarında fotom var + vidolar.Gürkan abinin deyişiyle günün videosunu faceye atmaya çalışacağım
Ailenizin Şipşak'ından sevgiler...
(Bu arada MT de artık bir namım; şöhretim oluğuna karar verdim.Denize girdiğimde tanışamadığım arkadaşlarımız aynen şu şeklide:' Aaaa bu YAPMAYIN ABİLER diyen çocuk değilmi?' deyişi beni bitirdi
)
benim icin bir zevkti Şahinciğim
ayrıca sana şaka yapıp benim donuumu alıp giden tayfanın taaa a
hlmky85 adlı üyeden alıntı
bu arada erdem resimleri yüklemedin daha
resimler geliyorrrrr.. ama ben yüzmekten ve sağa sola konuşmaktan dolayı fotoo cekmeye pek vakit bulamamışm foto makinesi cadırımın bi tarafında kalmış
Bluebox Erdem, Hlmky Helim, Hackiso İsmail, cengizhankavak cengiz abi ve arkadaşı, doublett ismini unuttum babo , kundo79 ömer, ve bize daha sonradan katılan Uzman ve Sevgilisi Aygül bnim cektiğim resimlerde başrole oynamışlar
reno kangoo da hasan ve tayfası igrenc bir görüntü eşliğinde gelmişsiniz, hepinize cektiğiniz kahır icin teşekkür ediyorum
Ercan'ım yolda bize azda olsa eşlik ettiğin icin sana ve Yasin'ede ayrıca teşekkür etmek istiyorum
Emre bide sana bişey sorucam yolda sizi trafikte yakaladım ya,, durdum flan lafladık sonra ben uzadım.. sesim uzaktan naslı geliyor
ve fotolarr ilk kez bu kadar resim yüklüyorum umarım olucak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 AM ----------
[/COLOR]ohaaaa.. bu resimleri bir yönetici küçültebilir mi [COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 AM ----------
ya evet bayağı güzel olmuş acı bir şekilde anladım ben onu fotolardan zaten
nese artık başka bahara...
sana al sevgilini gel dedik ama dinletemedik sevgilinde Antalyalardaymış maşallah
-
28 Temmuz 2009, 07:41
-
28 Temmuz 2009, 10:47
ninjet adlı üyeden alıntı
Canım benim saol, Korkutun dedği gibi motoru çevirirken kaydım toprakta... slow motion toprağı öptüm
) ne bende nede motorda hiiiiçç bişeycik yok. Kurtulamadın gene benden yaniiiiiiiiiiiiiii
sevindim canım benim kurtulamadıgıma
-
28 Temmuz 2009, 10:52
ya millet yanlış anlıcak yaa.. adımızı çıkartıcan hee
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
28 Temmuz 2009, 11:04
arkadaşlar eminim çok eğlenmişsinizdir bende çok gelmek istedim ama malum pazarda olsa iş :( inş. birdahakini ölmezsem kaçırmam :((
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
-
28 Temmuz 2009, 11:07
-
28 Temmuz 2009, 11:48
AYGÜL adlı üyeden alıntı
unutmadan bana ileri dalış tekniklerini, takla atmayı ve bogulmayı
ögreten yüzme hocama teşekkür ederim
erdem çektiklerinde ben yokum ismimi kullanma
çektiğm bir fotoda Uzman var, sende onun kalbindesin görmedin mi
-
28 Temmuz 2009, 12:00
-
28 Temmuz 2009, 12:02
-
28 Temmuz 2009, 12:08
cihantemelli adlı üyeden alıntı
arkadaşlar eminim çok eğlenmişsinizdir bende çok gelmek istedim ama malum pazarda olsa iş :( inş. birdahakini ölmezsem kaçırmam :((
dogru çok eglendik ilk buluşmada senide yanımızda görmek istiyoruz
bluebox adlı üyeden alıntı
vaybe ne hafta sonuydu
sayenizde
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler