[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)
Reklamlar
-
27 Temmuz 2009, 22:04
karasahin adlı üyeden alıntı
Cümletten hayırlı akşamlar abiler
Gerçekten çok güzel bir etkinliği daha geride bıraktık.Yalovaya gitmedim ama eminim ki bu etkinlik daha iyiydi.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Başta Cadı ablam olmak üzere Ulaşımımı sağlayan Özdeş abime Beni artçı alan ve ilk defa Rr a artçı olamamı sağlayan erdem abime; motoruyla gezmemem izin veren Korkut abime çok çok teşekkür ederim(Bu sefer donumu çıkartmayıp sadece korkutan tayfaya da
)
Korkut abim gibi bbenim de son etkinliğim olucak bu galiba.En yakın zamanda görüşmek ümidiyle
Elimdeki fotoları Atıyorum hemencecik 150 civarında fotom var + vidolar.Gürkan abinin deyişiyle günün videosunu faceye atmaya çalışacağım
Ailenizin Şipşak'ından sevgiler...
(Bu arada MT de artık bir namım; şöhretim oluğuna karar verdim.Denize girdiğimde tanışamadığım arkadaşlarımız aynen şu şeklide:' Aaaa bu YAPMAYIN ABİLER diyen çocuk değilmi?' deyişi beni bitirdi
)
Bu gezide herkesin bir göbek nick oldu seninkide Yapmayınabilerçocuğu
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Reklamlar
-
27 Temmuz 2009, 22:07
darkeagle adlı üyeden alıntı
Peki benim göbek adım ne olmuş.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Temmuz 2009, 22:11
-
27 Temmuz 2009, 22:13
osbourne adlı üyeden alıntı
Yapma yav.
Kocaman ben 2 parça tavuk + 1 bütün ekmek ve bibere talim etmiştim oysaki
Kelle hesabı sayım yapıp ona göre pay ederiz bundan sonra.
Gerçi o mangalın başında 5 dk. durmak yetti bana
Bana et sırası gelene kadar sanırım daha önce karnını doyuranlar bir daha acıkmışlardır.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Temmuz 2009, 22:15
valla kimse et azdı demesin biz eti enson yedik ama geride yenen kadar daha arttı
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
27 Temmuz 2009, 22:16
cadı'nın isteği üzerine yolda emniyet kemeriyle bağlanmış ekmeklerin resmi.
(motorla getirseydik de kask takacaktık heralde... )
-
27 Temmuz 2009, 22:17
bu arada erdem resimleri yüklemedin daha
-
27 Temmuz 2009, 22:17
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
27 Temmuz 2009, 22:18
-
27 Temmuz 2009, 22:21
-
27 Temmuz 2009, 22:23
alpher81 adlı üyeden alıntı
cadı'nın isteği üzerine yolda emniyet kemeriyle bağlanmış ekmeklerin resmi.
(motorla getirseydik de kask takacaktık heralde... )
öyle demeyin mideye inene kadar onlarında bir canı görevi var
-
27 Temmuz 2009, 22:27
sakinseytan adlı üyeden alıntı
kuyucadısına teşekkür ederim gezi genel olarak güzeldi ben herşeyde kılcık aradığım için gözüme çok şey çarptı kamp alanı ofsayttı yani nerye oturucagımı napıcagımı şaşırdım hava kapalıydı ama deniz çok güzeldi birde içiçekler sıcacıktıya keşke önceden hazırlansaydı bilsem soguk su fln getirirdim.denizdeki şu sort çıkarma olayı çok nasıl söliyim kötüydü iyiki eşimle gelmemişim dedim kendi kendime çok sıcak kanlı arkadaşlar vardı marş motorum bozulmuş motoru iten arkadaşlara teşk ederim, dönüş yolunda ters şeride girdim daha önce tersten hiç gitmemiştim böle trafik ben görmedim dua ettim kaza yapmamak için aletide dün servisten aldıgım için huyunu bilmiyorum biraz bastım napim genel olarak eğlenceli ve çok yorucu bi gündü bide ben doymadım ya ekmegin içine bi parca eti zor bölüştürdüm :D dağıtan kız çok cimriydi anlaşılan :D bi tanemi et dedim evet dedi:D kuyucadısı ya olurmu ye fln dedi ama ben yemem abi orda başkasıda bi tane yediyse bende bi tane yerim birde benzinim bitti enayi gibi üstüme para almamıştım bana benzin atan arkadaş pm atsın, emeği geçen ve etkinlik için uğraşan arkadaşlara çok teşekkür ederim
dagıtan kız ben oluyorum da
öyle emir aldım bak görüyomusun bana kaldı ihale
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
geldiğin için ben teşekkür ederim...
ben
aygülün saçını çektim merak etme cimrilik yaptıgı için
kumsal daki eglencenin tamamını kaçırdım ama olup biteni anlattı arkadaşlar... bayan varken böyle şakalar yapmazlar herkes farkındaysan eşiyle geldi dün
yalan saçımı falan çekmedi
-
27 Temmuz 2009, 22:28
ekmekler gözüme azmı gözüktü ne...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 PM ----------
ben CADI ya sordum doymadıysan 2. ye dedi bende 2. yedim hiç sorun olmadı...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
27 Temmuz 2009, 22:34
-
27 Temmuz 2009, 22:36
bu şile civarında ısmarlananlar dışındaki ekmekler. kahvaltı ekmekleri bunlar. 30 tane var. 3 parçadan 90, 4 parçadan 120 kişilik hesaplamıştık birgün önceden 80 tanede orada bir fırına ısmarlamıştı sanırım.
-
27 Temmuz 2009, 22:37
karasahin adlı üyeden alıntı
Cümletten hayırlı akşamlar abiler
Gerçekten çok güzel bir etkinliği daha geride bıraktık.Yalovaya gitmedim ama eminim ki bu etkinlik daha iyiydi.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Başta Cadı ablam olmak üzere Ulaşımımı sağlayan Özdeş abime Beni artçı alan ve ilk defa Rr a artçı olamamı sağlayan erdem abime; motoruyla gezmemem izin veren Korkut abime çok çok teşekkür ederim(Bu sefer donumu çıkartmayıp sadece korkutan tayfaya da
)
Korkut abim gibi bbenim de son etkinliğim olucak bu galiba.En yakın zamanda görüşmek ümidiyle
Elimdeki fotoları Atıyorum hemencecik 150 civarında fotom var + vidolar.Gürkan abinin deyişiyle günün videosunu faceye atmaya çalışacağım
Ailenizin Şipşak'ından sevgiler...
(Bu arada MT de artık bir namım; şöhretim oluğuna karar verdim.Denize girdiğimde tanışamadığım arkadaşlarımız aynen şu şeklide:' Aaaa bu YAPMAYIN ABİLER diyen çocuk değilmi?' deyişi beni bitirdi
)
normal diyorsun yani
-
27 Temmuz 2009, 22:52
Aygülün göbek nick i de dağıtancimrikız
-
27 Temmuz 2009, 22:52
abim telli babayı arjantinli
boğulan adam bırezılyalı bu göbek nıcklerını unutmayalım lütfen
-
27 Temmuz 2009, 22:56
harbiden ha ...unutacağız bunları sonra .Bir topik açıp Şile de takılan göbek nickler mi desek acaba
-
28 Temmuz 2009, 00:25
Vala tebrık ederım resımlerden gordugum kadarı ıle ve yorumlardan anladıgım kadarı ınanılmaz keyıflı bir organizasyon olmuş tebrıkler
[COLOR="Red"][B][B]Hayat Üçbuçukla Dört Arasındadır....Ya Üçbuçuk Atarsın Yada Dört Dörtlük Yaşarsın.....[/B][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler