[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)
Reklamlar
-
27 Temmuz 2009, 19:00
ugurapay adlı üyeden alıntı
hayırdır leyleği havada gördün galiba
Ama perşenbe olmasın
Haftaiçi kendim gideceğim de h.sonuda birşeyler ayarlayalım dedim..
Reklamlar
-
27 Temmuz 2009, 19:04
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
27 Temmuz 2009, 19:10
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
Hararetmi yapmıştı burda.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Temmuz 2009, 19:22
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Hararetmi yapmıştı burda.
hayır hiç bişe yapamazdı çünkü akü yoktu
:
-
27 Temmuz 2009, 19:42
hayır hiç bişe yapamazdı çünkü akü yoktu
Şarz edemedinizmi aküyü.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Temmuz 2009, 19:46
stero nun scooteri akşama kadar düm tek düm tek müzık caldı aküsü bıter ittiririz dedik bak kime kısmetmiş geçmiş olsun
-
27 Temmuz 2009, 19:53
:
-
27 Temmuz 2009, 20:01
bu resim dün çekilmedi yaklaşık 1 ay önce belirteyim
eyvallah abi içimizden geleni yazdık ben dün akşam zaqnnettim
-
27 Temmuz 2009, 20:06
askon adlı üyeden alıntı
eyvallah abi içimizden geleni yazdık ben dün akşam zaqnnettim
semih kardeşimizde daga evvel denedik tekirdagda 5 saat çaldı orda sonra bastı devam
:
-
27 Temmuz 2009, 20:07
semih kardeşimizde daga evvel denedik tekirdagda 5 saat çaldı orda sonra bastı devam
Ama yan etki yaptı
-
27 Temmuz 2009, 20:34
-
27 Temmuz 2009, 20:42
inyez1981 adlı üyeden alıntı
resimler 10 numara
campta 10 numara 10 du
)))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 PM ----------
dönüş kötü oldu be motorsuz olunca dönüş böyle oluyor demek
)
Niye erken kaçtın Yıldırım.??
-
27 Temmuz 2009, 20:51
-
27 Temmuz 2009, 21:02
GKN adlı üyeden alıntı
hararetten sıkıntı oldumu makinada?
bi ara hararet yaptım bi 20 dakka bekledik sonra bi daha yaptırmadım abi
-
27 Temmuz 2009, 21:05
edii adlı üyeden alıntı
bi ara hararet yaptım bi 20 dakka bekledik sonra bi daha yaptırmadım abi
Sizin evdekiler duyarsa motosiklete bindiğini demedi deme sana öyle bir hararet yaptırılarki üst contayı kesin yakarsın
-
27 Temmuz 2009, 21:13
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Sizin evdekiler duyarsa motosiklete bindiğini demedi deme sana öyle bir hararet yaptırılarki üst contayı kesin yakarsın
abi ne istiyosunuz benden ya
-
27 Temmuz 2009, 21:18
-
27 Temmuz 2009, 21:29
sakinseytan adlı üyeden alıntı
kuyucadısına teşekkür ederim gezi genel olarak güzeldi ben herşeyde kılcık aradığım için gözüme çok şey çarptı kamp alanı ofsayttı yani nerye oturucagımı napıcagımı şaşırdım hava kapalıydı ama deniz çok güzeldi birde içiçekler sıcacıktıya keşke önceden hazırlansaydı bilsem soguk su fln getirirdim.denizdeki şu sort çıkarma olayı çok nasıl söliyim kötüydü iyiki eşimle gelmemişim dedim kendi kendime çok sıcak kanlı arkadaşlar vardı marş motorum bozulmuş motoru iten arkadaşlara teşk ederim, dönüş yolunda ters şeride girdim daha önce tersten hiç gitmemiştim böle trafik ben görmedim dua ettim kaza yapmamak için aletide dün servisten aldıgım için huyunu bilmiyorum biraz bastım napim genel olarak eğlenceli ve çok yorucu bi gündü bide ben doymadım ya ekmegin içine bi parca eti zor bölüştürdüm :D dağıtan kız çok cimriydi anlaşılan :D bi tanemi et dedim evet dedi:D kuyucadısı ya olurmu ye fln dedi ama ben yemem abi orda başkasıda bi tane yediyse bende bi tane yerim birde benzinim bitti enayi gibi üstüme para almamıştım bana benzin atan arkadaş pm atsın, emeği geçen ve etkinlik için uğraşan arkadaşlara çok teşekkür ederim
Et konusunda, arkadaşlar yetmemesinden korkmuşlar ve başlarda az pay ederek dağıtmışlar sanırım. Aslında fazla fazla vardı. Ve maalesef herkes gittiğinde belki 10 kilo belki daha fazla tavuk artmış durumdaydı. Üzüldüm...
-
27 Temmuz 2009, 21:39
-
27 Temmuz 2009, 21:42
RoMe0 adlı üyeden alıntı
ŞEKİL A
ŞEKİL B
çakışmalı cümleler kurma kardeşim :pP
Hacım Anlaşılmıyomuydu nası geçtiği
p
Len Romeo musun nesin bu kelimeler cımbızla çektiğin kelimeler sonunda ne yazdığımı niye alıntı yapmadın leeeen.
Ben İstanbul Mt dedim .Herhalde birtek benden oluşmuyor değilmi İstanbul Mt. ???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler