Süper gezi olmuş. Fotoğraflar için teşekkürler. Ayvalık muhteşem bir yer.
Süper gezi olmuş. Fotoğraflar için teşekkürler. Ayvalık muhteşem bir yer.
Ağır metal insanı...
1999 dan beri gidemediğim Ayvalık'a yapmış olduğunuz gezinizle-fotolarla hasret gidermiş oldum.
Paylaşım için teşekkür ederken gezilerinizin devamını bekliyorum.
guzel bır gezıye daha ımza atmıssın Tolga abı,bu arada saglambır gezı yapalım soyle 500km lık bısey olsun.Şeref
MOTOR bence bır hastalıktır.
rakı balık ayvalık güzel gezi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
plaj çok güzel görünüyo sakin
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Güzel bir gezi yapmışsınız tebrikler .Paylaşım için teşekkürler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ordaki cup'un marka modeli nedir. Çok güzelmiş maşallah.
Güzel gezi olmuş... Tebrikler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tebrik ederim, Resimler için teşekkürler ...
güzel gezi olmuş tebrikler.kazasız belasız nice gezilere...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
tolgacım cundayı adeta fethetmişiniz,gezi çok iyi olmuş resimlerde öyle,seyrederken bizde gezmiş kadar olduk,anlatım için teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
güzel bir gezi olmuş ilk fırsatta oraları görmek nasıp olur inşallah xiciting nasıl bir scooter biraz bahsedermisiniz 250 lık ile 500 lük aynı kasa 250 lık olanın performansı yakıtı nasıl teşekkür ederim. ortalama 100 km re hızla gidildiğine göre yanınızdaki cup ta fena sayılmaz herhalde
xciting degil yamaha x-max tir kendisi preformans olarak bence 250cc katagorisindekiler içerisinde en iyilerden birisi,bana göre xcitingtende daha iyi,düşük yakıt tüketimi hızı ve torku çok tatmin edici bir motor,cup olan ise kymco 150 straight oda 5 vitesli tek cup motosiklettir.
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)