3000 Km lik bir yol hikayesi...
-
Reklamlar
-
güzel süper bir gezi olmuş emeğinize sağlık bu arada motorunuz yolda nasıldı teşekkürler
-
-
Güzel gezi. Helal olsun valla. Çok uzun yol..
-
Ellerine sağlık paylaşmışsın bizimle. XT öyle bir motorki düştüğünde bişey olmuyor motora , zaten yere değen kısımları plastik olduğu için tamiratı çok kolay. XT'nin performansı konusunda bişeyler söyleyebilirmisin ? Mesela ön cam'ın etkisi çok oldumu ??
Ben geçen hafta güneydoğudan geldim. tık demedi XT ...
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
-
Tebrikler çok güzel bir gezi olmuş ama sadece fotoğraflarla biraz eksik kalmış gibi,keyif kısmını da paylaşman daha bir güzellik katardı sanırım.
-
çok güzel bir gezi olmuş gerçekten bu arada ayrıca tebrik etmek gerekir ,3000km yol motosiklet üzerinde herkesin yapabileceği bir yol degil,fotograflara imrenerek baktım umarım bende bir gün böyle bir gezi yapabilirim
-
giotine adlı üyeden alıntı
Ellerine sağlık paylaşmışsın bizimle. XT öyle bir motorki düştüğünde bişey olmuyor motora , zaten yere değen kısımları plastik olduğu için tamiratı çok kolay. XT'nin performansı konusunda bişeyler söyleyebilirmisin ? Mesela ön cam'ın etkisi çok oldumu ??
Ben geçen hafta güneydoğudan geldim. tık demedi XT ...
Öncelikle herkese yorumları için çok teşekkür ederim!!! XT performans konusunda beklentilerimi tamamiyle karşıladı diyebilirim. Rüzgar camının belli bi hızdan sonra hiçbir özelliği kalmıyor örneğin 150 km/s hızla giderken (tabiiki otobanda) rüzgar çok rahatsız edici bir boyuta ulaşabiliyor herkesin en çok değindiği konu titreşim ise beni yolculuğum boyunca hiç rahatsız etmedi!!!
-
harika :D darısı başımıza
-
22 Temmuz 2009, 22:50
100 km de kaç litre yaktın bu gezi boyunca?
-
22 Temmuz 2009, 23:37
CallofJuarez adlı üyeden alıntı
100 km de kaç litre yaktın bu gezi boyunca?
Hesaplarıma göre kmde 0,160 TL yakmış. Tabi yollar müsaitse biraz gaz açmıştım ortlama 100 km de 5,5-6 lt arası yapıyor...
-
23 Temmuz 2009, 16:06
Umut ne güzel bir gezi. XT'ye de maşallah...
-
23 Temmuz 2009, 16:12
İyi gezmişsin kardeşim imrenmemek elde değil.darısı bizim başımıza..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
23 Temmuz 2009, 16:16
çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler ...
-
23 Temmuz 2009, 16:33
-
23 Temmuz 2009, 16:45
umutk00 adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese yorumları için çok teşekkür ederim!!! XT performans konusunda beklentilerimi tamamiyle karşıladı diyebilirim. Rüzgar camının belli bi hızdan sonra hiçbir özelliği kalmıyor
örneğin 150 km/s hızla giderken (tabiiki otobanda) rüzgar çok rahatsız edici bir boyuta ulaşabiliyor
herkesin en çok değindiği konu titreşim ise beni yolculuğum boyunca hiç rahatsız etmedi!!!
umutcum gezine söyleyecek laf yok süper olmuş...
sahildeki kırmızı ışık kapışması tecrübeme dayanarak, Xt'nin performansıyla ilgili ben de bi kaç şey söyleyebilirim Kalkışta benim motorla kafa kafaya gidecek kadar atak bir motor. ancak gazı açarken dikkat edin, arka teker anında yanınıza geliyor
-
23 Temmuz 2009, 17:01
gercekten güzel bir gezi olmuş, teşekkürler paylaşım için...
ne kadar benzin tükettiniz ? merak ediyorum
-
23 Temmuz 2009, 18:05
-
23 Temmuz 2009, 18:09
eline emeğine motoruna sağlık süper gezi cıkarmışsın...
-
23 Temmuz 2009, 18:26
harika......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler