tek tek inceledim...karani türbesinde dua etmiştim 84 yılında....Diyarbakır Silvanda güzel günlerim geçti....
sağol emeğin için...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Oraları gezmiş görmüş insanlarının ne kadar iyi sıcak kanlı olduğunu gördük paylaşım için teşekkürler
Süper bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.Türkiyenin her bölgesinin bambaşka tadı var...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Ağrı'da askerlik yaparken Van-Tatvan-Edremit, Kars, SarıkamışI görmüştüm,ama bir asker olarak.Neticede motosikletle gitmemiştim oralara..Motosikletle gidilmezse,gidilen yere gidilmiş sayılmaz..Süper bir gezi olmuş,yorucu ve teşvik edici,gözlerim dolarak,heycanlanarak okudum, insanların samimiyeti beni utandırdı.Ellerine ve keşif duyguna sağlık.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Kesinlikle her yerin tadı farklı. Bir karadeniz kaldı gitmediğim ...
Teşekkür ederim ...
Aynen öyle adeta yarışıyorlar çay içirmek için ...
Çok sağol ömer. Hislerime dokunarak yazmışsın yorumunu .. ;)
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
cok guzel fotolar, cok guzel gezı olmus. dogu ınsanıda yazılarndan anlıorumkı cok durust cok mısafır perver ınsanlar . yüregine ve emegıne saglık !
Arabalar bedenimi,motosiklet ruhumu taşır.
Ben birsey diyemiyorum.. Agzim acik kalmis su durumda ve imreniyorum...
Cok ama cok cok tesekkürler zahmetin icin...
başlığı görünce memurların sürgün yerleri aklıma geldi.
tkerine sağlık.güzel gezi olmuş....
Orgazma Dudak Büktürür
güzel gezmiş turgut, emegine sağlık,
kısmet olursa bizde gideriz inşallah kuzen ile.
uzun zaman oldu bir ara görüşelim.
98 Beygir.....
giotine hemşeriyiz bende siirtliyim uzun zamandır gidemediğim memleketimi gördüm resimlerinde acayip bi hasret sardı içimi özendim valla inşallah seneye kısmet olrsa bende motorumla bi güneydoğu turu yapıcam emeğine sağlık çok sağol
murat_by
o bilin bakalım bu ne dedğin varya o kejgere at,eşek ve katırlara vurulan yük taşımak amacıyla kullanılan yerli bir ürün ama iki tarafıda dengelemek lazım yoksa
paylaşım için sağol valla kanıma girdin şimdi daha motor almadan gaz verdin
işallah bende senin gibi yollara çıkacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum
valla çok güzel yerler,çok güzel edebi anlatım yaşadık sayende teşekkürler.hep merak ettiğim yerlerdi ve detaylara önem vermişsin resim çekerken.tebrik ederim cesaret dolu gezinden ve onca çektiğin güzel resim ile net anlatımlarından dolayı...
güzel bir gezi olmuş, saygılar...
Yolda Olmak Güzel...
Teşekkür ederim. İnş. istediğin vakitte yaparsın istediğin geziyi ..
Aynen öyle bana da kappa'nın yan çantalarını andırdı Sağol yorumun için ..
Asıl ben teşekkür ederim zaman ayırıp raporu okuyup bir de üstüne yorum yazdığınız için ... Dediğim gibi hiç bizim bildiğimizi gibi değil oralar ...
Teşekkür ederim ...
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
Askerlik yapacağım yerler , inşallah aynı sıcaklığı askere de gösteriyorlardır .
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Çok güzel gezi olmuş. Motoru otobüse nasıl sabitlediniz merak ettim.
giotine!
fotoraflar harika olması dışında anlatımın tam bir belgesel tadındaydı. emeğine sağlık yüreğine sağlık.
askerliğimi ben siirtte yaptım.
fotorafta büryan görünce canım nasıl istedii bilemezsin. her çarşıya çıkışımda yemeden dönmezdim birliğe...
bana o günleri yaşattığın içinde ayrıca teşekkür ederim.
Burgman AN650 ABS Executive
KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)