oraları bize gösterdiğin için motoruna emeğine bedenine ellerine sağlık..çok güzel olmuş...teşekkürler..
oraları bize gösterdiğin için motoruna emeğine bedenine ellerine sağlık..çok güzel olmuş...teşekkürler..
SEYFETTİN SARI-ORDU ÜNYE'Lİ---BALIKESİR ERDEK'TE YAŞIYOR---(TA3CT)-MOTORU SKYGO SG200GY....
Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Çok güzel bir gezi olmuş.Alışılagelenin aksine güneydoğuyu farklı yönlerinden yansıttığın için teşekkürler.Tekerine yüreğine motoruna sağlık..
Hep Bitlis'i görmek istemişimdir. İnşallah bana da birgün nasip olur(motorumla tabi).
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Van fotoğraflarını görünce askerliğim geldi aklıma..
Üzerinde "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazan Toprakkale'yi de çekseymişsin keşke.
Gösteriyorlar merak etme ... ;) Hayırlı teskereler ...
Motoru otobüse şase den koruma demirinden peglerden iple otobüsün bagaj demirlerine bağladım. Elcik korumayı da otobüse dayadım hiçbir yeri değmedi çizilmedi ...
Rica ederim ne demek. Siirt'te askerlik pek zor olmasa gerek ... Genel de insanlardan bu şekilde reaksiyonlar alınca anlatımımda ki amaca ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Asıl ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için ...
Ben teşekkür ederim yorumların için ....
;)
Teşekkür ederim. Bu tarz geri dönüşler beni çok mutlu ediyor.
İnşallah ...
Van'da pek vakit geçirmedim çok ta merak ettiğim bir yer değildi aslında ve turistik bir gezi değildi amacım ...
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)