Adana MT - Dağ, Taş, Toz, Toprak demeden hedef Kapuzbaşı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
abicim yine çok harika bir gezi yapmışsınız...dağın içinden su çıkıyor ya ne güzel yerler var ülkemizde değerini bilmek lazım...sizin gezi yazılarınıza gıpta ile bakıyorum...allah kaza bela vermesin...yolunuz açık olsun...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
güzel gezi olmuş kapuzbaşı bir başka güzel elinize saglık hocam
Dağda Kurt Yollarda XT600
-
ooo maşallah, maşallah süper valla.
-
çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflar harika.
-
Tek kelimeyle harika..
Kutlarim sizi..
-
Dört defa yeniden yükledim, yinede bir fotoğraf göremedim...Yinede elinize sağlık.
-
20 Temmuz 2009, 21:01
çok süper yerler gezmişsiniz
-
21 Temmuz 2009, 09:24
Yorum yapan ve fotoğraflara bakan tüm motorcu dostlarıma teşekkürler.
@azgurbuz Zafer hocam çok fazla fotoğraf var ve yüklenmesi çok yavaş gerçekleşiyor. Bu fotoğraflar toplamda 700 küsür fotoğrafın ayıklanmış hali. Sen yanıma çay içmeye gel beraber bakarız dostum. Tanıdıklara selamlar. Çocukların gözlerinden öperim.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
21 Temmuz 2009, 09:38
Abicim süper bir gezi yapmışsınız yine. Erhan Abimi de uzun bir aradan sonra görmek güzeldi. Ortalıkta yok. Senin güzergahların, organizasyonların tadı başka oluyor. Bu arada ceketin yeni galiba güle güle kullan. Ayrıca Erhan Abinin yan çanta sevdasından vazgeçmesi beni ayrı bir mutlu etti.
Hepinize kucak dolusu sevgiler, selamlar.
-
21 Temmuz 2009, 09:57
@Gnusher Teşekkürler Alp. Özledik seni de. Bir ara görüşelim veya vaktin olursa yanıma gel. Erhan abin 1 günlük geziye gidiyor diye almadı çantaları. Bense alıp her yerini doldurdum. Bir tek bornoz almamışım yanıma
Bu arada motor aldığını duydum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazadan beladan korusun. Yolun açık olsun.
Saygılar.. Sevgiler...
-
21 Temmuz 2009, 10:23
Makine adlı üyeden alıntı
@azgurbuz Zafer hocam çok fazla fotoğraf var ve yüklenmesi çok yavaş gerçekleşiyor. Bu fotoğraflar toplamda 700 küsür fotoğrafın ayıklanmış hali. Sen yanıma çay içmeye gel beraber bakarız dostum. Tanıdıklara selamlar. Çocukların gözlerinden öperim.
Sevgili Hasan herhalde fotoları 800x600'dan yüksek yüklediğin için sorun çıkıyor, kaç defa tazelememe rağmen ya başın gözüküyor ya ayağın
Çayın yanında pastada varsa hemen gelirim Yoksa bukadar foto çayla geçiştirilemez.
Gittiğin yolun nerelerden geçtiğini yazsana, veya haritada işaretlersen süper olur. Yol anlatılan kadar vahşet gelmiyor bana, başka bir yoldan mı gittin?
-
21 Temmuz 2009, 10:45
Gel dostum pasta çörek ne ararsan var.
Çözünürlük 640x480
Zafer'im çok zor etaplarda Sezen temkinli davranıp pek foto çekmemiş her an düşebiliriz diye. Ama yolun birçok yeri gerçekten çok zordu.
Geçtiğimiz yerler haritada görünmüyor. En azından ben göremedim. Ama ayrıntılı bir harita elime geçerse hazırlar koyarım.
-
21 Temmuz 2009, 11:44
Gerçekten güzel bi gezi ve kaliteli fotolarla süslemissiniz eşimle kıskandık valla darısı başımıza ve site sakinlerine teşekkürler...
-
21 Temmuz 2009, 12:09
çok güzel gezi olmus elinize sağlık sucuklarda öyle
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
21 Temmuz 2009, 12:26
Çok güzel bir gezi.
Paylaştığınız için teşekkürler.
-
21 Temmuz 2009, 13:18
Abi yapılır mı bu? Ben şimdi Allah'ın Kiev'inde nerede bulacam böyle güzellikleri? Zaten Adana deyu deyu yanıp tutuşuyom. Ne diyeyim, güzel gezi olmuş, emeğinize sağlık.
-
21 Temmuz 2009, 15:43
Mükemmel grup ve mükemmel bir gezi. Keşke ben de aranızda olsaydım diyorum ama tabiki döndüğünüz yoldan gidip gelmek şartıyla! Malum sizin gidiş yolu bize uygun değil. İnşallah başka zaman birlikte olmak dileğiyle. Selamlar.
Hasan montun ve çantaların hayırlı olsun. Çantalar hard sınıfında benim ençok sevdiğim model.
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler