Adana MT - Dağ, Taş, Toz, Toprak demeden hedef Kapuzbaşı
-
21 Temmuz 2009, 19:12
Adana İl Temsilcisi
eh be hasan,eh be hasan!benim gibi stabilize ve bozuk yol sevmeyen bir insan için,pc.başında bozuk yollara bakmak bile ızdıraptı.o ne öyle yav,NEPAL-KATMANDU gibi.yine,çok güzel ve keyifli bir geziye imza atmışsınız,dostları birarada görmek de çok hoş.o ne kaymak öyle,yemeklere ayrıca bittim.bu arada yeni montun da hayırlı olsun.ama çantaların sanırım DATÇA'ya giderken kullandığın çantalar öyle değilmi? paylaşım için teşekkürler.hepinize sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
-
21 Temmuz 2009, 19:40
Süper Moderatör (BBRR)
1 doktor 1 motor teknisyeni donanım tamam hanılarıda almışınız .... Ayıp ama kebapları ye bize resimlerini yolla olmamış böle ...her ikinizide gözlerinizden öptüm .. tekerinize sağlık .. işallah bi gün bende gelecem ama ne zaman
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
21 Temmuz 2009, 22:57
arkadaşlar ellerinize sağlık bizim her yıl gittiğimiz harika 1 mekan oraya doymak mümkün deyil ama fotolarıda tam olarak göremedik 1 türlü.
-
23 Temmuz 2009, 16:41
Teşekkürler arkadaşlar.
@Naci63 Veyis hocam çantaları geçen sene almıştım. Genede teşekkürler.
@adanalı Bora abi yol kötüydü ama manzara çok güzeldi. Hele ki Kapuzbaşı ayrı bir güzel. Yemeklere zaten diyecek bir şey yok.
@BBRR Barış abi çok özledik seni. Bu sene bir türlü fırsat bulamadık; yanına gelemedik. Her zaman bekleriz gel abi. Başımızın üstünde yerin var.
@kroscu01 Kadir abi sağolasın. Evet mekan güzel. Fotoğraflar sayıca çok ve kalitesi biraz yüksekte kaldığı için yüklenmesi uzun sürüyor. Benim hatam açıkcası.
Tüm arkadaşlara selamlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
23 Temmuz 2009, 18:31
Muhteşemsiniz... Harika yerler harika bir gezi bayıldım...
-
29 Temmuz 2009, 13:18
Dostlar ne güzel gezi yapmış.... Tekerinize sağlık.
Adana ya geldiğimizde çay çörekleri ayarla ben de pek fotoğraf göremedim.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
29 Temmuz 2009, 17:49
Teşekkürler arkadaşlar.
@fevri Murat'ım gel beklerim. Sana yüksek çözünürlükte sunum yapayım
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
29 Temmuz 2009, 18:16
-
30 Ağustos 2009, 18:43
Mükemmel insanlar; mükemmel motosikletler, mükemmel paylaşım; mükemmel bir gezi, paylaşım için teşekkürler.....
Yalnız gezi yazılarınızın başına bir harita koyarsanız belki birgün bizlerde bu parkuru yapma şansı yakalarız...
Antalya'ya her zaman eşimle bekleriz...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
10 numara süper bi gezi hepinize mutluluklar diler devamını bekliyoruzz..
selamlar saygılar..
-
fotoğrafların çoğu tam açılmadı yarım yada çeyrek kadar falan açıldı bi kaç kez sayfayı yeniledim ama olmadı.
-
Tam gitmek istediğimiz yerlere gitmişsiniz rehber niteliğinde taşakürler ;)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Ne geziymiş beaa. Zamanında nasıl gözümüzden kaçmış bu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler