festivalle ilgili gereken herşey söylenmiş. festivale yakışmıycak kadar az katılım vardı. katılınılmıycak kadar kötü bir organizasyondu.
ammaaaa eglendikmi? biz motosiklet. net olarak eglendik eglenmeyi herzamanki gibi bildik.... bu kötü organizasyon bile mt nin eğlenmesine engel olamadı
ben size festival düzenliycem sabredin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
........kötü festival
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
bir 5-10 sene daha beklemen gerekecek sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:10 AM ----------
Bu arada bu benim 2. kamp olayımdı ve Sapanca'yı mumla aradık desek yeridir yani , festivali kurtarmak için direk dansçıları getirmiş adamlar :p Bu resimde benden Diloş dansçı kızlara dalıp gitmişken
yalova in oldu.seneye bunlar kekliyecek kimse bulamaz gibi geliyor bana.gelmeyenler festival alanından ve organizasyonu görmedikleri için şanslılar.ama bizim eğlenceyi kaçırdıkları için şansızlar.valla ist MT de olmasa hani millet eğlence görecegi yoktu.millete gazı veren piste çıkaran eğlendiren ist Mt ekibi.çınarcık deniz olayına gelemediğim için bende baya üzüldüm hani.iki parti okeyde ben atardımbu arada gesiye katılan ortamı güzelleştiren MT nin dost canlısı,enerji fazlalığı olan arkadaşlara teşekkürler.bir dahaki sefere buluşmak üzere.
yalova motosiklet festivali sözde festival düzenleyen arkadaşlar daha çok çalışmalı çoook.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ben festivale geldimmi gelmedimmi tam hatırlayamıyorum
GKN MOTORS
sevgılı kuyu cadısı lütfen elınızdekı fotoğrafları yayımlayın yoksa bır dahakı gezide fotoğraf makınanızı ben kaybederım
orada idik..anatoliariders tişörtlerimiz vardı üzerimizde ..turuncu motoru görmüştüm..ama hiç logo göremedim..belki onun için merhabalşamadık..güzeldi..destek nvermek lazım..sonuçta bizler için hazırlanıyor..
festivale gidemedim diye üzülmüyorum arkadaşlarımdan ayrı bir hafta sonu gecirdiğim için çok sıkıldım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
gece 11 de turuncu motorun sahibine buzlu votka içiricek kadar hazırlıkıydık biz ama ortam tırttı...
onunda nedenleri ekonomikti tabiki...
katılım az olunca gelirde düşüyor doğal olarak buda kaliteyi etkiliyo....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 PM ----------
köpüksüz biranın...
dumansız sigaranın....
sensiz yalovanın...
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
bu kadarmı fotolar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)